Anasayfa
2 Aralık 2021, 12:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deprem olduğunu görmek

Rüyada deprem olduğunu görmek

ylz
Hayırlı akşamlar Arif hocam..Ben 1 hafta önce bir rüya görmüştüm.Misafir olarakta yazdım fakat rüyanın yorumunu göremedim.Yayınlanmadı sanırım.Rüyamda annem,ablam ben evdeyiz.Ablsmla annem camdan dışarıyı izliyorlar bende odanın ortasındayım.Birden deprem sarsıntı oluyor yıkılıyor her yer aşağı doğru düşerken kelimeyi şehadet getirirken uyanıyorum.Çok etkisinde kaldım rüyamın.Yorumlarsanız sevinir..


Yorum: Rüyada Deprem yani zelzele görmek..

arifselim
Hayırlı günler. Bu şekilde görülen depremin olmasının yorumu, gerçek hayatta gerçekleşecek olan çok önemli ama çok hayırlı yenilik ve değişikliklerin meydana gelmesine tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Rüyada deprem görmek

Derya78
Selamün aleyküm. Hocam annem bir rüya görmüş sıkıntıyla uyanmış bende size bir sorayım dedim rüyasında deprem olduğunu söylüyorlarmış ama hiç sallantı filan olmamış alt kattayız sanki diyor çevredeki diğer evlerin çoğu yıkılmış ama çatı duruyormuş yerde sadece ezilmiş duvarlar görünmüyormuş kaldığı evin duvarı büyük diyor dışarısı görünüyormuş pencereden daha büyük bir açıklık var ordan görüyoruz diyor yanım çok kalabalıktı bende onlara burda duralım buraya bişey olmadı diyorum dedi tavana bakmış tavan bembeyazdı hiç bir çatlak filan yoktu diyor hayır olsun insAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

Yorum: Rüyada deprem olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin aklına koyduğu hedefleri gerçekleştirmek ve zafere ulaşmak için var olan koşullara dayanacağı, zorluklara göğüs gereceği ve istediğini elde edeceğine işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


cakarta
Selamın aleyküm. Rüyamda yer sarsıntısını ayağımın altında ciddi şekilde hissettim. Tanımadığım bir yerde sokaktaydım. Etrafta binalar vardı. İnsanlar korku içindeydi. Enkazda kalma ihtimaline karşı binaların olmadığı bir yerlere kaçmaya çalışıyordum. İleriye doğru bakarken solda bir açık alan gördüm. Otoban yolu gibi bir yerin kenarıydı ve üzerimize yıkılacak binalar yoktu. Oraya doğru ilerlemeye başladım. Oraya giderken insanlara da rehberlik ediyormuşum hissi vardı üzerimde. Kimse ne yapacağını bilmiyordu çünkü. Binaların yıkılıp yıkılmadığını net hatırlamıyorum. 2-3 binanın yıkıldığını görmüş olabilirim. Ama sarsıntıyı net hissettiğim için uyandığımda depremin gerçekten olduğunu düşünmüştüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Tutulması?

arifselim
Aleykum selam. Hedeflere yoğunlaşmaya, sabırlı olmaya, isabetli kararlar vermeye ve karşılaştığı tüm zorluklara göğüs germeye tabir edilir. Ayrıca hayat akışının değişeceğine ve sürpriz gelişmelere işaret olarak yorumlanır. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ezgi9696
İyi günler bu sabah uyanmadan önce rüyamda böyle iki yakayı denizin ayırdığı bir yerde karşı tarafta deprem olmuş ben depremi hissetmediğimi sadece deprem olduğunu bildiğimi anımsıyorum.Sonra bir evdeyim ev sağlam yıkılmamıştı.Etrafta da göçmüş evler harabeler yoktu diye hatırlıyorum her yer sağlamdı .Rüyamda o ev liseden bir kız arkadaşımın eviymiş ve depremde göcük altında kalarak can vermiş.Evleri yıkılmamıştı ama ailesi bana kızımız göcük altında kaldığını anlatıyordu.ailesi çok üzgün değillerdi sanki sabah tartıştıklarını kızlarının bunu hakettiğini söylüyorlardı.Sonra sanki sevmediğim birileri o eve ziyarete geliyordu .Bu olaydan sonra evden dışarı çıktığımı hatırlıyorum denize karşı diğer yakaya doğru baktığımı hatırlıyorum deniz durgun ve masmavi bir güzellikteydi.Hayırlı bir rüya olur inşAllah 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Ulaşmak istediğin hedeflerine varmak için sevdiklerinden destek alarak ve bu konudaki kısmetinin açılmasıyla birlikte kolaylıkla gayene erişeceğine ve ucunda ferahlık göründüğüne, gonlune hoş gelecek gelişmelere tanık olabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam son 1 haftadır iki rüya gördüm sizlere sormak istedim.
İlk rüyamda yatağımda yatarken çok şiddetli bir Deprem oluyor hemen annemin yanına gidiyorum anne deprem oldu diyorum çok şiddetliydi böyle bir deprem daha görmedim diyerek anlatıyorum.
Annemde kortun mu korkma diyor bende ne korkması anne diyorum.
Orda depremin büyüklüğünü anlatmaya çalışıyorum.
İkinci rüyamda da büyük bir yılan görüyorum yatar vaziyette o yılan birden beni sarıyor ama sonra beni bırakıyor zarar vermeden geri yattığı yere gidiyor.Bu arada o yılan beni mı sarıyor başkasını mı burdan tam emin değilim.
Şimdiden Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatı için yapacaklarına ve işleri, planları için göreceği kolaylıklar için karşılaşacağı yardım ve olaylara işarettir.
İkinci rüyanın tabiri iki şekilde yorumlanır. Kendini endişeye sevk edecek düşüncelere ve bazı korkulara diğer tabiri ise varsa düşmanının senden büyük olmasına fakat zararsız olmasına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

rüyada deprem görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada dua okumak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deprem olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.