Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:13
sizden91
Abone

Amcamı sevmiyorum günah mı

Amcamı sevmiyorum günah mı

islamdavası
Selamün aleyküm abilerim ben amcami bazi nedenlerden dolayi nefret ediyorum ve amca sevgisi taşimiyorum hayatimdan silmiş durumdayim ne yapmam gerekir günah midir yaptiğim davranişlar.


Yorum: Amcamı sevmiyorum günah mı

mumsema
Akrabaları sevmek / ziyaret etmek Allahın emridir. Peki ne zaman bir akraba bir müslüman sevilmeyebilir veya uzak durulabilir?
Allahın yolundan alıkoyan, kötü ahlakıyla bizi saptırmaya çalışan sözde müslümanlardan uzak durmalı ve sadece görünce Allahın selamını vermeliyiz.
Selam en az yapmamız gerekendir.

Okudunuz mu?  Cinlerden Korunma Yolları

Yorum: Amcamı sevmiyorum günah mı

hamza kayalı
akraba evlilikleri akrabaya aşık olmak büyük günahtır
enses ilişki denir peygamber efendimiz(s.v.a) haram demiştir
kardeş seni tanımıyorum ama bu şeytanın yaptığı çirkin bir tuzaktır ama sen Allah’a sığın şunu bilki Allahın tuzakları şeytanın tuzaklarından daha çetindir

Okudunuz mu?  Kadir gecesi için tesbih dağıtmak

hayır kimse kimseyi sevmek zorunda deyil ama saygı göster


amcamı sevmiyorum, sevap

Bu kategoride yer alan Aleviler Hz Ömeri sevmezler diye bi inanış var bu doğrumudur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Amcamı sevmiyorum günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.