Anasayfa
4 Ağustos 2023, 14:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hocam Ben Bu Rüyayı Göreli Yaklaşık Dört Sene Oldu Ama Kimse Rüyamı Yorumlayamadı Bende Etkisinde Kaldım inşAllah Siz Yorumlarsınız.
Rüyamda İstanbulda Ablamgilde Misafirlikteyim Aziz Mahmud Hüdayi hz Ziyarete Gitmek İstediğimi Söylüyorum Annem İle ablama Ama Onlar Havanın Çok Yağmurlu Ve Karanlık Olduğunu Söylüyorlar Vakit Gece Vakti Ama Ben Sözlerini Dinlemiyorum Evden Kaçıp Koşa Koşa Üsküdara Gidiyorum Ama Hüdayi hz Kabirini Bulamıyorum Önüme Üç Tane Kapalı Abla Çıkıyor Yüzleri Gözükmüyor Ama Bembeyaz Suratları Onlara Hüdayi hz Kabrini Soruyorum Elleri İle Bir Yönü Gösteriyorlar Ve Gittiğimda Camiyi Buluyorum Hüdayi hz kabri de Gerçekte hemen Caminin yanında zaten ama ben bu sefer o kapıdan girmiyorum dönüyorum kapıdan yine o üç abla karşıma çıkıyor bu sefer osmanlı eski mimari tipi çok güzel eski bir evi işaret ediyorlar bende eve giriyorum ben girmeden önve yine yağmur devam ediyor ama eve girdiğimde evin içine güneş giriyordu evde tanımadığım bir bayan vardı.
İnşAllah rüyam böyle bir rüya idi.

Okudunuz mu?  Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bir alim, bir evliya yada bir şeyhi görmek aynı manalarda yorumlanır. Onun türbesine gitmekte öyledir ve hayırlıdır. Rüyanın tüm ayrıntısının önemi yoktur. Önemli olan sana verdiği mesajdır o kadar. Senin sıkıntılarının, sorunlarının veya dertlerinin çözümünün ne olduğuna işaret vardır. Sana Allah’ın rızasına seni yaklaştıracak amellere ve kendine çeki düzen vermeye dair bir uyarı olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak

Yorum: Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Kayıtsız Üye
s.a ben rüyamda azizmahmut hüdayi hazretinin türbesini görüyorum .3 yasında kızım var vefat etmiş ve mahmut hüdayi hazretlerinin yanına bir mezar kazıyoz ve kızımı oraya gömüyoz. kapıdaki görevlide bana diyoki siz nasıl bir müslüman sınızki çocugunuz böyle bir zatın yanına gömülüyo diyo….aradn iki hafta gecti bu seferde istanbula gidiyorum çok uzun bir türbe görüyorum diyorumki ben hiç böle bir türbe görmedim ne kadar uzun diyorum .sonra deniz görüyorum deniz tasıyo ama bana gelmiyo bir gemiye atlıyorum ve gidiyorum çok etkilendim rüyalardar acaba yorum yapabilirmisiniz


Yorum: Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hem sıkıntı hemde ferahlıklara işaret eder. Planların işlememesine, hayallerinin yıkılmasına ve maddi sorunlar yaşamasına yorumlanır. Ancak sonu ferah olan sıkıntılı bir dönemi atlatacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada armut toplamak

Skddkld
Selamunaleyküm hocam ben bu gün bir rüya gördüm ve çok etkısınde kaldım bunu sizle paylaşmak istiyorum ıkı tane arkadaşımla ormanda göbelek diye bir mantar varOnu topluyorduk vede ben çok dik bir yamactan asagı yuvarlanırken bir agactan tutundum asagı baktığımda bir ev bina içi oldugunu gördüm kendimi bıraktım bu ev camiymiş baktım polis var orda. Vede bir odada bir insan yatıyor türbe gibi insan var birtanede dua ediyor polise dedim böyle oldu oda bana odabana asrın hazretlerinin yanındasın diyor kiben bılmezdim bile asrın hazretlerı kımdır nedır esime anlatım inernetten baltık aziz mahmut efendiymiş asrın hazretlerı türbesinerde diye baktım bir camiRica etsem hocam Bana bunu yorumlayabılırmısınız Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Maddi ve manevi açıdan büyük sıkıntılar içerisinde olan rüya sahibinin Allah’ın izniyle bunlardan kurtulacağına ve dertlerine deva bulacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben bir iş için istihareye yatmıştım ve o gün rüyamda 5-6 adet yesil örtülü tabutu tek başıma taşıdığımı gördüm ve o gün aziz mahmud hüdayı hazretlerini ziyaret ettik tevafuken sizce istiharenin sonucuyla bir bağlantısı var mıdır? Selametle.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahır Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. O gün bir türbeyi ziyaret etmiş olmakla rüyanın bir ilgisi olduğunu söyleyemeyiz. Görülen rüya ise oldukça hayırlı ve olumlu kabul edilir. İyilik, hayır ve rahata ulaşmak gibi manalarda tabir edilir. İstiharede ise önemli olan rüya değil senin kalbinin hangi yöne meylettiğidir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben bugün rüyamda Aziz Mahmud hudayi hazretlerini gördüm sinsiyah sakalları kırk kirbes yaşlarında görünüyordu yanında da onun gibi nurlu temiz biri daha vardı ikisinin üzerin beyaz kıyafetler bir kilim üstünde bağdaş kurup sohbet ediyorlardı hz ret beni yanına çağırdı gülümsüyordu tam olarak hatırlamıyorum bana su ve başka bir şey verdi


arifselim
Merhaba. Güzel bir rüyadır. Ancak böyle rüyalar çok genel ifadelerle ancak yorumlanabilir. Rüya sahibinin var olan maddi sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar geçen gün rüyamda aziz mahmut hüdayı hz gördüm fakat vücuduma cinler girmeye çalışıyordu bir şekilde kurtuluyordum sonrasında bir kız çocuğuyla elinde asasıyla bir şeyler anlatıyor bu hüdayı hz değilmi diorum bu çocuk bile dinliyorsa ben neden dinlemiyorum diyorum ama ne konuştuklarını duymuyorum sonrasında geri dönüyorum cinlerin olduğu yere gidiyorum orayı okuyacakmışım girerken yüzüme kapıyı kapatıyorlardı okuyamadım orada uyandım aklımdan çıkmıyor yorumlayamadım yardımcı olur musunuz


Tohat
Merhabalar. Toplum için ve en önemlisi dinen faydalı işlerde bulunarak hayırlı işler yapacağına, insanlara faydan dokunduğu gibi onlara örnek teşkil edeceğine delalet olunur. Aynı zamanda çevrende bazı kişi veya kişilerin haramla uğraştıkları, büyü, fitne gibi zararlı alışkanlıklara sahip oldukları ve sana zarar verme ihtimallerine de işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Ben rüyamda bir türbeyi ziyarete gidiyorum ve o türbenin de Aziz Mahmud Hüdayi Hz ait olduğunu öğreniyorum, herkes türbenin başında hem dua ediyor hem de yemek yiyorlardı. Ben de dua ederken, sakallı ve cübbeli biri bana bir tabak uzatıyor ve içinde pilav ve et ikram ediyor. O yemeği büyük lezzetle yediğimi görüyorum ve bir diğer kısımda da etin yapıldığı yeri görüyorum. Sonrasında da dua ettiğimi görüyorum. Rüya da bu şekilde bitiyor. Acaba anlamı nedir? araştırma yaptım ama pek bir sonuç bulamadım. Şimdiden Allah razı olsun. Selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  Rüyada ağlayarak dua etmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İslami kural ve yaşantısına ayak uydurarak hayatını idame ettirmeye çalışırken Allah’ın istediği gibi bir kul olacağına, dileklerinin kabul olacağına aile yaşantının da islami şartlara uygun olacağına ve bereketi, rızkı eksilmeyen bir hayata nail olacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben rüyamda at sürüsüyle türbeye gidiyorum bir bahçeye girip abdest almak için yer ararken az ilerde çeşit çeşit çeşmelerin olduğunu görüyorum niyetim abdest alıp türbeye girmek yanıma bir genç geliyor benimle beraber abdest almaya niyetleniyor türbeye farklı bir yanlız ama orası aziz Mahmut efendinin türbesi olduğunu söylüyorlar Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bereketli ve hayırlı bir yaşama sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan kazanacağına ve içinde bulunduğu önemli sorunlarından kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıntıları yorumlayabilmek için belki kişiye özel tabir edilmesi uygun olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Müşkülpesent
Selamun aleyküm hocam, ben bir rüya gördüm çok da heyecanlandım inşAllah yorumlarsınız. Rüyamda, İstanbul’da bir akrabamızın evine gidiyoruz, evin girişindeki Boğaz manzarası öyle güzel ki, bakarken camileri görüyorum, Üsküdar’ı görüyorum, birden Aziz Mahmut Hüdayi hazretlerini ziyaret etmek geliyor içimden. Anne-babamla da konuşuyorum bu konuyu, nasıl gidilir diye yol arayışlarına giriyorum. Evin hangi odasın bakarsam bakayım boğaz manzarasını görüyorum. Türbeye ziyarete gidemeden uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İş konusunda istediğin başarılar, mevki, koltuk, rütbe elde etmek gibi durumlara nail olacağın. Bu konudaki geri dönüşümün sana manevi olarak da katkı sağlayarak hem iş ortamındaki hem de ailen ve sosyal hayatındaki insanların sana itibar ederek saygı görmene vesile olacaktır. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada aziz mahmut hüdayi hazretlerini görmek, rüyada aziz mahmut hüdayi gormek, rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Aşk Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.