Anasayfa
11 Şubat 2023, 20:51
missa01
Abone

Kürtaj olan bayanlarda kanama yoksa kaç gün sonra namaz kılabilir

Kürtaj olan bayanlarda kanama yoksa kaç gün sonra namaz kılabilir

Kayıtsız Üye
8 haftalık kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için iki gündür kürtaj olalı kanamam yok acaba namazımı kılabilir orucumu tutabilirmiyim yardımcı olun lütfen


Yorum: Kürtaj olan bayanlarda kanama yoksa kaç gün sonra namaz kılabilir

arifselim
Kürtaj olma durumunda yine normal doğum gibi kanamaya bakılır. Eğer kanama yoksa gusül alınır ve ibadetler yapılır. Kanama varsa en fazla 40 güne kadar lohusa olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Benim eşimin parasında hakkım var mıdır?

lohusa ne zaman namaz kılar, kürtaj sonrası kanama namaza engel mi, kürtaj olan bir kişi ne zaman namaz kılabilir

Bu kategoride yer alan Peşimde bir kişi var bunun için korunma duaları ve esmalar nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kürtaj olan bayanlarda kanama yoksa kaç gün sonra namaz kılabilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.