Anasayfa
6 Ağustos 2022, 3:57
sizden5
Abone

Kadının kocasının özel isteğini geri çevirmesi durumunda ne yapılmalıdır ?

Kadının kocasının özel isteğini geri çevirmesi durumunda ne yapılmalıdır ?

Ozan
Sürekli yorgunluk vb durumları bahane ederek uzunca süre eşin isteklerinden kaçmak ve bu durumu adet edinmek neticesinde büyü yapıldığı düşünebilirmiyiz. Ne yapmak icap eder.

Kadının ilişkiden sürekli olarak uzak durması ve kocası tarafından talep edilmesi durumunda da yorgunluk , başağrısı uykum var vb bahaneler sunması hatta bu tür bahaneler kabul edilmediğinde sebepsiz ağlayıp kavga çıkararak beraberlikten kurtulma yolunu seçiyor olması büyü vb. Durumları düşündürürmü ?
Ne yapılmalıdır ? Bahsi geçen hanım namazını ve diğer ibadetlerini aksatmamaktadır.

Okudunuz mu?  Ailem, eşimden boşanmamı istiyorlar günah mıdır?

Yorum: Kadının kocasının özel isteğini geri çevirmesi durumunda ne yapılmalıdır ?

mumsema
Kadının bu duruma gelme sebepleri çoktur… Örneğin eşinin onu tatmin etmemesi, davranış ve sözleriyle kendinden soğutması, sağlık sorunları vb durumlar
Ama uzun süre devam ederse bu normal değildir. Sihir olup olmadığı düşünülebilir ama bu istediği halde yanaşamaması durumundadır.
Size düşen nedenlerini eşininizden öğrenmektir

Okudunuz mu?  Migren ve Oruç

< Resûlullah (sav) şöyle buyurdu:

"Bir erkek hanımını yatağına çağırır, o da gelmez ve kocası kendisine kızgın vaziyette gecelerse, melekler o kadına sabaha kadar lânet eder."

Buhârî, Bed’ü’l-halk 7, Nikâh 85; Müslim, Nikâh 122. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Nikâh 40 >

Okudunuz mu?  Namazda El Bağlamak (Önemli)

Yorum: Kadının kocasının özel isteğini geri çevirmesi durumunda ne yapılmalıdır ?

Ozan
Sormam durumunda konuçmaktan kaçınıyor ve susuyor. Sebebini öğrenebilmem için bir sır varmıdır.


Yorum: Kadının kocasının özel isteğini geri çevirmesi durumunda ne yapılmalıdır ?

mumsema
Koca, karısını sözünden davranışından anlar. Özel yöntemler kişiye göre değişir. Özel muhabbetleriniz oluyor mu beraber vakit geçirip sohbet etmek, başbaşa gezmeye yürüyüşe çıkmaz gibi..

Okudunuz mu?  Sevdiğinin seni affetmesi için dua

Ozan
Bu bahsetmiş olduğunuz aile ilişkilerinde de sürekli bahaneler sunarak uzak duruyor du. Buraya bu sıkıntımı çözüm bulacağım umudu ile yazdım. O tarikten beri ya Vedüd c.c. esmasını düzenli olacak okuyorum. Sıkıntılar bir nebze azalmaya başladı.
Sanki birileri tarafından usulsüz bir takım arayı soğutacak şeyler yapıldığını hissediyorum. Dua öneriniz varmıdır bu konuda emin olabilmemi sağlayacak.

Bu kategoride yer alan Birinden helallik alırken bilinen ve bilinmeyen şeylerden helallik istemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadının kocasının özel isteğini geri çevirmesi durumunda ne yapılmalıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.