Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada iş görüşmesi yaptığın kişileri görmek

Rüyada iş görüşmesi yaptığın kişileri görmek

Kayıtsız Üye
Selam aleykum. Hayırlı Ramazanlar. Rüyamda daha önce iş görüşmesi yaptığım kişileri görmek ne anlama geliyor? İlk görüşdüğüm kişiyle aramızda geçen diyaloğu tam hatırlamıyorum ama ondan sonra görüştüğüm kişi beni kendi mekanlarında yeniden gördüğünde çok şaşırmış halde işemi alındın sordu? Bende hayır sadece önceki kişinin bazı evraklara göre çağırdığını söyledim. O da ben de şaşırdım ki, nasıl olur mukavele felan imzalanıyor benim haberim yok gibi tavır koydu.

Okudunuz mu?  Rüyada içinde renkli balıkların olduğu akvaryumlar görmek

Note: size gerçek hayatdaki durumu da anlatayım belki yardımcı olur. Ben iş görüşmesi zamanı her ikisiyle görüşmüştüm ve çok olumlu geçmişti. İkinci kişi beni öve öve bitiremiyordu ki, aradığımız sensin. Ama ilk kişi de gayet memnun kalmışdı. Hatta başka insana işe almak fikrimiz var diye de belirtmiş. Ancak ertesi gün bana biz beş ortakız hepimizin onayı gerekli bu da bir aya kadar zaman alır söyledi. İki gün sonra ise yine övdükten sonra yakın iki-üç ayda seni işe alamıyoruz söyledi ve telefonu kapattık.

Okudunuz mu?  Rüyada iki tane ay görmek

Uzun olduğu için çok özür dilerim.


Yorum: Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

arifselim
Selamun aleykum hayırlı ramazanlar. Rüyan açık ve berrak bir rüyadır. Ancak görülen rüyaların nerdeyse onda dokuzu insanın gerçek hayatta etkilendiği, yaşadığı veya düşündüğü şeylerin rüyasına bir yansımasından ibarettir ve tabiri yoktur. En güzel yorumu yeni iş imkanları ve fırsatlarına işarettir. denilebilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ikram edilen yemeği yememek

rüyada is ya

Bu kategoride yer alan Rüyada iki kişiyi sevişirken görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada iş görüşmesi yaptığın kişileri görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.