Anasayfa
4 Şubat 2023, 18:13
sizden2
Abone

Su olmayan yerde nasıl gusül alınır

Su olmayan yerde nasıl gusül alınır

ömerçelik
Merhabalar sayfanızda yeniyim Sorum ben şırnakta askerim gabar dağına operasyona gideceğiz 12 günlüğüne 5 Vakit namazımı kılar orucumu tutarım eğer rüyalanırsam uykuda nasıl gusül alabilirim ??? acill cevabınızı bekliyorum yarın dağda olacağızzz.


Yorum: Su olmayan yerde nasıl gusül alınır

mumsema
Allah yardımcınız olsun.
Su ile Abdest ve gusül alma imanı olmadığı zamanlarda teyemmüm edilir. Teyemmüm, Yüzü ve ellerle birlikte kolları toprak veya toprak cinsinden bir şeyle silmektir.

Okudunuz mu?  Avret yerlerini elle yıkamak

Yorum: Su olmayan yerde nasıl gusül alınır

ömerçelik
Bazen dağda operasyon oluyor CUMA NAMAZINI KILMAK FARZMI ?


Yorum: Su olmayan yerde nasıl gusül alınır

Kayıtsız Üye
Dağda cuma namazı kılınmaz, cuma namazı sadece şehirdekilere farzdır


ömerçelik
Peki askeriyede olupta daha rütbeli komutanlar izin vermezse GÜNAHA GİRERMİYİM Uzman çavuşlardan daha yüksek rütbeliler var

Okudunuz mu?  Gusül almadan önce dişleri fırçalamak

Hoca
Siz komutanın emrindesiniz ona askeri şartlarda itaat edin. Müsait vakitlerde kılma imkanı varsa mesela karargahta gibi o zaman itaat edilmez yani uygun bir yolla hak aranmalı


Su olmayan yerde boy abdesti almak

Bu kategoride yer alan Biyokinezi günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Su olmayan yerde nasıl gusül alınır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.