Anasayfa
16 Ocak 2024, 0:11
sizden5
Abone

Şapka takan kafirmidir

Şapka takan kafirmidir

Ercan10
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben saçlarımın zamanla açıldığı için psikolojik olarak kötüyüm bu yüzden şapka takıyorum kasketli olandan bu durumda Kafirlik olurmu ben kimseye benzemeye ozenmiyorum sıkıntılarından dolayı taksam caiz olurmu?


Yorum: Şapka takan kafirmidir

Abdulhaq
Hayir kardesim, böyle seylerden kafir olunmaz.. Tabiki herzaman kafirelre muhalefet etmemiz sünnetdir, ( dis görünüsle vs). Ama yapsan da kafir olmazsin..
Hele bide hastasin diye yapiorsan zaten problem olmaz insaAllah.

Okudunuz mu?  İslam dininde yasaklananlar

Yorum: Şapka takan kafirmidir

Ercan10
Peki bu kasketli şapkayla namaz kılabilirmiyim acaba? kılınır mı camide?

Bu kategoride yer alan Gusul veya abdest aldıktan sonra kulak temizliği abdesti bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şapka takan kafirmidir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.