Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Tırnağım Kırılıp Kalktı – Abdest Sorunu

Tırnağım Kırılıp Kalktı – Abdest Sorunu

Secan
Selamun Aleykum

Arkadaslar bugün anahtarligin halkasindan anahtarimi cikarmaya calisirken bas parmagimin yarisi kirilip kalkti. Tirnagimin alti su an acikta ve aciyor ve kara kara nasıl abdest alacagimi düşünüyorum. Bi an önce namaz kılmam lazim. Acaba ellerimi hasarli bolgeye su degmeyecek sekilde islatsam yeterli olur mu? Bir de affedersiniz sol el oldugu için taharetimi de sag el ile yapmam gerekecek duzelene kadar, ve ben malesef bu islemi sag el ile pek beceremiyorum. Oldugu kadari ile abdest alip namaz kilmak mumkun olur mu?

Okudunuz mu?  Birisine şeytan demek

Umarim hemen yardımcı olabilirsiniz 🙁


Yorum: Tırnağım Kırılıp Kalktı – Abdest Sorunu

mumsema
< hasarli bolgeye su degmeyecek sekilde islatsam yeterli olur mu? >
– Yaralı olan yere su değmeyecek şekilde yıkayın yeter
– Mecburiyetten sağ el ile taharet alınabilir

Okudunuz mu?  Uyumak gusül abdestini bozarmı?

Yorum: Tırnağım Kırılıp Kalktı – Abdest Sorunu

Secan
Allah razı olsun kardes. Icim rahatladi, ogle ve ikindi’yi yara bandini cikarmadan abdest alarak kilmistim, gerci yara da parmagim da hafif islanmisti ama. In sha Allah kabul olmustur.

Bu kategoride yer alan Evlenme niyeti iyi biri ile uzun yıllar olmak şartı biri ile konuşursa ne olur ? bunun dinde ki yeri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tırnağım Kırılıp Kalktı – Abdest Sorunu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.