Anasayfa
29 Ağustos 2023, 18:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda ablam ve kız arkadaşı gondola bindiler ben binmedim sonra arkamdan yürümeye başladılar kiz arkadaşı benim hakkımda konusuyordu kendimi kötü hissetmeye başladım yururken dislerime dokunuyorum dişlerim sallaniyordu sonra yüksek bir enerji lebbeyk Allahu lebbeyk inne…. Devamını bildiginizi sandığım ilahi mı oluyor zikirmi müzik eşliğinde bu sesi duyup birden kabus görür gibi uyandım yorumlarsaniz çok mutlu olurum


Yorum: Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

arifselim
Aleykum selam. Kabus görür gibi uyanmış olsan da bu hayırlı rüyalardandır. Sıkıntılarının geçmesine, rahata ermene ve Allah’ın izniyle maddi ve manevi açıdan rahatlayacağına tabir edilmiştir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

Rüyada ölünün ısırması ve tavaf edenlerin lebbeyk seslerini duymak

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölü elimi ısırdı sonra onları morga kaldırmak için otobüse bindik terliğimiz yoktu terlik almaya giderken insanların tavaf ettiğini ve lebbeyk sesleri geliyordu bendr döndüm onlara baktım. Ölünün giysilerini biz giydik. Çok farklıydı evet biraz ürperdim


Yorum: Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

arifselim
İnsanı heyecanlandıracak haberler almasına işaret eder. Ayrıca Allah’ın rüya sahibi için hakkında hayırlısını vereceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Grcn
Selamun alekum rüyamda kabedeyim ama kabeye yakin bir yerde küçük ona benzer biseyin onunde lebbeyk "ile.baslayan uzun zikiri soyleyeye ve aglamakli halde tavaf yapiyorum Allahtan af diliyorum rabbimde sonra bana birden cehennem.gosterilyor orda yananlar aglayanlar atesler ve seytan beni kandirmaya calisyor sorna kabede bir caminin onunde cami hocasina ait sarik.cubbe bulyrum ve ustume giyip namaza duryrm rüya icrrinde seytan yanima surkeli gelip.kandirmya caliyor bana alkol falan teklif.edyr ben kabul etmyrm ruyanin yorumu nedir simdeden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir rüyayı tabir etmeye hiç gerek bile yoktur. Çünkü anlamı çok açık ve berraktır. Rüya s dilemelisin. Sahibi için ahireti hatırlamasına ve kendisini rabbine daha çok yakınlaştıracak iyiliklerde bulunmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli geceler kardesim ben rüyamda mekkeye gitmek için yola ciktim giderkende ALLAHUMME LEBBEYK telbiyesini söylüyorum uzerimde beyaz uzun basim kapali beyaz elbise var ve giderken daglik kesim ne tarafa baksam gelinlikli kadin ve toz mavisi bir takimli damat gelin göruyorum ruyami bana yorumlarmisin hayirli bayramlar.

Okudunuz mu?  İstiharede asker görmek

arifselim
Hayırlı bayramlar. Bu rüya senin durumuna bakılarak yorumlansa idi çok daha isabetli olurdu. En makbul olan görüşe göre kişinin çokça istediği bir dileğinin gerçek olacağına, mutlu olacağına ve hedefine Allah’ın izniyle ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli gunler hocam ben rüyamda memlekette babadan kalma bahcedeyim findik agacinin dibinde oturuyordum sonra bir baktim findıklar var kopardim birtane kabugündan dolu dolu fındık ici kırıp findigi yedim tatli bir findiktı çok etkilendim rüyamdan bana ruyamin anlamini söylermisiniz ALLAH razı olsun simdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Amca, Akraba ve Tüm Aileyi Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yaptığınız ya da yapacağınız işte büyük bir emek ve çaba sarf ederek sorumluluğunu hakkıyla yerine getiriyor veya getireceğiniz ve bunun karşılığını kat be kat alacağınız anlamına gelmektedir.


Kayıtsız Üye
Hayirli hafta sonları hocam ben rüyamda yaban mersini agaci ve meyvesi gördüm sonra esimle baska bir ile gidiyormusuz ekmek yapilan tandir var orda ekmek yapip pisiriyorum yasli bir teyzeye sonra yemek yemek için bir dukkan var oglum çok acikmis ve kadinin yedigi dürüm ekmekten kopariyo kadinda o benim ekmegim diye kavga ediyor sonra ben dukkan sahibine ekmek hazirlamasini kadina vermesini soyluyorum ordan annemle kumsaldayiz annem kumu kazdikca yeşil kurabiye aparatlari ve yumurtalar cikario o kadar cokki ardindan kardesim beni silahla kovaliyor ve rahmetli babamda kardesime kızıyor sen neden boyle yapiyorsun diye. Sonra tanimadigim kisileri goruyorum ruyami yorarmisiniz bana çok karisik ama.

Okudunuz mu?  Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanızı tabir etmek mümkün değil. Yaşadığınız türlü durumların hepsinden bir şeyler görmüşsünüz gibi. Karışık ve buhranlı bir dönem geçiriyorsanız büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyordur.


osman.yrdm
Bu gece rüyamda ailemle beraber hacda olduğumu gördüm ve kabenin etrafındaki tüm insanlarla beraber lebbeyk zikrini okuyorduk. Herkeste çok büyük heyecan ve duygu vardı. Devamıda vardı ama pek hatırlayamıyorum orda çokça zaman geçiriyorduk gibi.. Bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Ak Sakallı Bastonlu Dede Görmek

arifselim
Güzel, hayırlı ve özel bir rüyadır. Duaların kabulüne, sıkıntıların bitmesine ve sevineceğine gelişmelere yorumlanır. Bir ihtimale göre ise bilinçaltından kaynaklanabilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
camiye gittim cuma için terliğimi unuttum bir merdiven vardı çıkamoyodum üst kata bakmak için imamın hanımı çok var yukarda hangisi dedi bende ye kırmızı dedim çok var tekrar dedi bide şey dedi eskiden burda üst katta zina yaparken iki kişi yakaladım dedi ve bende onları tanıyorum yüyada akşam 6 da olsun ezandan hemen önce uyandım sonra


Tohat
Bu rüyanız ibadetleriniz veya dininizdeki noksanlığınızın ifadesidir. Bazı şeyleri yapmadığınız veya eksik yaptığınızı gösterir. Gelişigüzel yapmak yerine daha itinalı olmanız için size verilmiş bir rüya olarak kabul edebilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler evlilik niyeti ile görüştüğüm bir erkek arkadaşım var sizden yorumlamanızı istediğim rüyam şöyle bizim evimiz olduğunu gördüğüm bir evde kulağıma lebbeyk Allahümme lebbeyk die bir ses fısıldanıyor sesin geldiği yöne bakıyorum ve erkek arkadaşımın söylediğini görüyorum sonra işaret parmağı ile duvarı gösteriyor oraya baktığımda kabeyi ve tavaf yapan insanları görüyorum sizce bu rüyanın anlamı nedir?


Tohat
Hayırlı günler. Dini konuda örnek alınabilecek bir kimse olduğuna, aklında ve kalbinden geçirdiğin şüpheler ve kuruntular konusunda yersiz olmadığına, düşündüklerinde haklı olduğuna işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamaleyküm hocam rüyamda insanların araçlarda ve meydanlarda dolup taştığı umre veya hac yolunda giderken Lebbeyk Allahümme Lebbeyk nidalarıyla dolup taştığını görüyorum eş dost tanıdık herkes orada bende niyet ediyorum keşke bende gidebilsem diye ama onları yolcu ediyorum Lebbeyk sesleri arasında. yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda etmiş olduğun niyetin kabul olmasına, hayatının güzel olması bir yana hayırlı bir şekilde süreceğine, istikbalinin açık ve sıkıntısız bir şekilde sürüp gideceğine işaret etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayrlı günler ben gündüz uyurken bir anda rüya görmeye başladım abim bana bir dua okutmaya çalışıyordu bende korkuyorum abi okumak istemiyorum dedim ve abim bana arkadaşların kötü senin dedi ve daha sonrasında ben kalkmak istedim ve kalkamıyorum üstümde bir ağırlık karabasan olduğunu düşünüyorum ve bir yandan etrafta lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi yankılanıyor ve ardından salavati şerif ben kalkmaya çalışırken salavati şerif okunuyor ve ben tekrar ediyorum içinden ve bilincliyim ama uyanamiyorum kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum Kabe etrafında dönerken söylenen lebbeyk sesi yükseliyir ve salavati şerif okunmaya devam ediyor ben anladim karabasan olduğunu ve sakince salavat getiriyorum etraftaki arkadaşlarıma sesleniyorum kimse duymuyor beni ve sonra uyandığımda çok yorgundum bedenim çok yorulmuştu ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

Tohat
Merhaba. Geçmişe dayanan içsel bir sıkıntın olabilir. Rüyanda bunun yüzeye çıkmış halidir. Bu sıkıntılar ve üzüldüğün durumlar neticesinde bazı duygusal durumlara girmiş ve olaylardan etkilenmiş olabilirsin. Bütün bunlar geride bırakacak, dualarının karşılığını alacak umduğun, dilekte bulunduğun, her şeyin dünyada karşılığını bulacaksın. Eğer salavatı tam olarak söylemişsen bu senin ömrünün uzun olmasına ve bununla birlikte bereketli huzurlu olmana vesiledir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Sınav için istihareye yatmak

rüyada lebbeyk sesleri duymak, rüyada lebbeyk sesi duymak, rüyada lebbeyk Allahumme lebbeyk duymak

Bu kategoride yer alan İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.