Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

İstemeyerek meninin akmasına sebep olmak

İstemeyerek meninin akmasına sebep olmak

Mustafa53r
Merhaba oruçluydum organımla ile oynarken yanlşlıkla boşaldım amacım boşalmak değildi sonra çok pişman oldum orucum bozulurmu gusulde alamadım şuan işteyim akşam eve gidince alıcam bir sıkıntı olurmu

Meraba organımla ile oynarken istmeden boşaldım oruçluydum orucum bozulurmu çok pişman oldum sonra lütfen yardım

Okudunuz mu?  Küfrün tövbesi

Yorum: İstemeyerek meninin akmasına sebep olmak

ACİLSERVİS
Oynamış olman kasıt sayılır. Orucun bozulmuştur. Önce günlerde benzeri olmadıysa ve tekrar yapmayacaksan ramazandan sonra 1 gün kaza edersin.
Ayrıca gusülsüz kalamazsın işyerinin lavabosunda bile olsa almak zorundasın. Farz ibadetler akşamı beklemez.

Bu kategoride yer alan Meni ve su gelmeden tahrik olmak gusül gerektirir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemeyerek meninin akmasına sebep olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.