Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Telefona kirli ellerle dokunmak

Telefona kirli ellerle dokunmak

Kayıtsız Üye
Mesela tuvaletten ciktin ellerini yikamadin(ve mesela diski var elinde) ve telefonda mesela kuran yazilari var veya ani uygulamalar oluyor ya ezan kuran veya sizin siteden (mumsema) birseyler okuyorsam ve soru soracaksam ve mesela hadis ve ayet okuyorsam bu kirli ellerle gunahmi? ve daha önce ellerimiz pisken telefonu ellediysek ve telefon pisse, bu uygulamayi ve iste kuran yada bor ayeti yada hadis okumak gunahmidir? 2 ve ayni sekilde telefonu mesela pis yere koymak gunahmidir? mesela kirli bebek bezi konunan yere ? Bunlar gunamidir? KUFURMUDUR? ACIL CEVAPLARMISINIZ? gunah ve kufur degilse telefonu elime alicam. su an bekliyorum cevabi. hemen paylasirmisiniz?

Okudunuz mu?  Cehennemde müslüman kalacak mı. intihar eden zina yapan

Yorum: Telefona kirli ellerle dokunmak

ACİLSERVİS
Günah ve küfür değil. Kendine de bize de zulmetme artık bu küfür düşüncelerinden vazgeç.


Yorum: Telefona kirli ellerle dokunmak

Kayıtsız Üye
Ben biliyorum bu duyguyu. Çok kötü bir hiss gerçekten. Ben de yaşadım bu duyguyu bir süre boyunca ve çok şükür bir zaman sonra kurtuldum. Tamamen kurtulmasam da yine önceki gibi değil. Böyle düşüncelere kapılma, takma kafana fazla. Kalben dinden çıktığını tamamıyla kabullenmezsen dinden çıkmazsın, imanın gitmez. Eğer böyle düşüncelerdeysen, bu vesveselerinden kurtulman için içinden "hayır imanım var benim, çok şükür müslümanım" de. İnşAllah kurtulursun hayırlısıyla bu durumdan kardeşim. Bu dua’yı oku: "Bilerek veya bilmeyerek küfre sebep olan bir söz söylediysem veya bir iş yaptıysam affet beni Allah’ım çok pişmanım."

Bu kategoride yer alan Hayvanların ruhu var mıdır varsa onlar öbür tarafta nerede olacaklardır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Telefona kirli ellerle dokunmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.