Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Kardeşime büyü yapıldı

Kardeşime büyü yapıldı

Kayıtsız Üye
mumsema yöneticileri slm benim size vicdanım için sormam gereken sorular var ümit ederim cvp alablirim
ERKEK KARDEŞİMİ YENGEMİN KÖLE GİBİ KULLANMAK İÇİN BÜYÜ YAPTIRDIĞINI BİRÇOK HOCANIN TEYİT ETTİĞİNİ SÖYLEMEK İSTİYORUM KAÇINA GİTTİM ÇÖZDÜRMEK İÇİN TEKRAR EDİYORUM ÇÖZDÜRMEK İÇİN BAŞKA HİÇBİRŞEY İÇİN DEĞİL SONUÇ ALAMADIK ŞİMDİ İSE BIRAKTIK ARTIK ÇÖZÜM YOK PARAMIZDA SUYUNU CEKTİ ZATEN BUNUN BİZE DÜNYEVİ VE AHİRETTE ETKİSİ NEDİR BİZDE GAZAP YAŞAYACAKMIYIZ ???VE BİZ BÜYÜ VE TILSIM İÇİN NE YAPABİLİRZ ANNEMDEN NEFRET EDİYOR GÖRMÜYOR BİZLeri GÖRMÜYOR KARDEŞİM???

Okudunuz mu?  Kuran'daki Harut Marut melekleri

2. geçen zmaanlarda 1 leylek ve 1 küçük kuşu öldürdüm 🙁 maalesef hayatımda çok vicdan yaptığım bir konudur bunun kefareti nedir ?

3. 3. ve son sorum ise benim 5 6 senelik danadan adağım var evlilikti suydu buydu kesemedim hayatıma etkisi ne olur keseceğim ama şuan güç yetmiyor ?MERHABA

Okudunuz mu?  Türkçe nikah duası hitabeti (söz ve nişan duasında neler söylenir)

Yorum: Kardeşime büyü yapıldı

mumsema
1. Büyü yapıldığını nasıl tespit ettiniz bilmiyorum ama bir şey bulmadan ve içerisinde büyü yazıları olmadan bu kanaate varmayın iftira olur.
2. Hayvan öldüren, bir daha öldürmeyeceğine Allah’a söz verir tövbe eder başka yapacak bir şey yok
3. Adağı yerine getirmeniz farzdır, imkan olduğunda yerine getirin

Bu kategoride yer alan İdrar Sıçraması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeşime büyü yapıldı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.