Anasayfa
20 Ocak 2023, 17:39
fikih
Abone

Gusül abdesti sonrası yorgunluk

Gusül abdesti sonrası yorgunluk

Kayıtsız Üye
Hocam boşaldıktan sonra duşta gusül abdesti alıyorum.Duştan çıktıktan sonra bir yorgunluk hissi üzerimde oluyor ve gusül abdestimin kabul olmadığını düşünüyorum.malum şimdi oruç zamanı ve cünübün orucunun kabul olmadığını biliyorum.gusülden sonra yorgunluk gelmesi gusül abdestimin kabul olmadığı anlamına mı gelir ? Bir de gusül abdesti alırken şampuan vs.kullanılabilir mi?
cevaplarınız için teşekkürler eder tuttuğunuz oruçların Allah katında kabul olmasını dilerim.

Okudunuz mu?  Fıkıh ilmi nasıl öğrenilir

Yorum: Gusül abdesti sonrası yorgunluk

Afşarbeyi
Evet şampuan kullanılabilir gusülde önemli olan şudur bütün vücut su ile yıkanacaktır bunu yaptıktan sonra ağıza 3 kere buruna 3 kere su veriniz gusülünüz bitmiştir. O kabul olmamıştır iyi alamamışımdır vesvesedir sen rahat ol banyoya girdikten sonra iyice yıkan gerisini Allah’a bırak. Şeytanın vesveselerine kulak asma.

Okudunuz mu?  Horoz ve tavuktan adak olurmu ?

Yorgunluk

Bu kategoride yer alan Altının zekatı alış fiyatından mı satış fiyatından mı verilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti sonrası yorgunluk Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.