Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
missa01
Abone

Tembellikten ötürü büyük günahlar işledim Allah beni affeder mi?

Tembellikten ötürü büyük günahlar işledim Allah beni affeder mi?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Ben gerçekten büyük bir günahkârım. Ancak Allah’ın Gaffar, Gafur ve Tevvab sıfatlarına ve eksiksiz kelimelerine sığınıyorum. Ben istimna ettim, ettim etmesine ama hemen gusül almadım, o anki getirdiği ferahlama şu bu… derken guslü sürekli ertelememe sebep oldu. Öyle ki 1 gün cünüp kaldığım bile oldu. Tembelliğim yüzünden. Daha önce de yaptım ama tövbe ettim sürekli dayanamayıp bozuyorum. Cuma’ya bile gittiğim yok. Bu kadar çok günahı olan biriyim ben ama artık aklım gerçekten başıma geldi. Bol bol tövbe istiğfar edip, namaza başlasam daha sonra da Yüce Allah’tan af dilesem??? Sabahtan akşamaca sürüm sürüm sürünsem de Allah’a affettirmek istiyorum ve bir daha böyle şeylerden uzaklaşmak istiyorum. Cuma namazlarına da eksiksiz gideceğim.

Okudunuz mu?  Resim veya filmde avret mahallini (cinsel organı) görmek guslü gerektirirmi?

Yorum: Tembellikten ötürü büyük günahlar işledim Allah beni affeder mi?

Şem’a
Günah işlemişsin bu insani bir şey… Hiç sürünmeye gerek yok tövbe et Allah’a bir daha yapmayacağına söz ver o bütün günahlarını siler.
Ondan sonra farzlarını mutlaka yerine getir beş vakit namaz gibi

Bu kategoride yer alan İmanım Yok Mu?Çok Kötü Haldeyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tembellikten ötürü büyük günahlar işledim Allah beni affeder mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.