Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Hayvanlı Kolye İle Namaz Kılmak

Hayvanlı Kolye İle Namaz Kılmak

Meraklı22
Esselamu aleyküm ve rahmetullah. Üstüne Türk Bayraklı Allah yazılı ve birde bozkurt işareti olan kolye ile Namaz kılınabilir mi? Hayırlı Ramazanlar


Yorum: Hayvanlı Kolye İle Namaz Kılmak

Şem’a
Hayvan resimli elbise ve eşyalarla namaz kılmak mekruhtur.
sadece bayrak olsa sorun olmaz çünkü mekruh olan canlı resimleridir

Okudunuz mu?  Namazda birini güldürmeye çalışmak kul hakkı mıdır?

Yorum: Hayvanlı Kolye İle Namaz Kılmak

Meraklı22
Bir yerde okumuştum kolyeyi elbisenin altına koyunca yani görülmeyecek şekilde takılırsa namaz mekruh olmuyor ve bozulmuyormuş bu doğru mu?


hayvan figurlu kolye ile namaz kılınırmi

Bu kategoride yer alan Asli ihtiyaçlardan olan ev almak için konut kredisi almak ile ilgili fetva varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hayvanlı Kolye İle Namaz Kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.