Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada parmak kopması görmek

Rüyada parmak kopması görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda annemlerle bir akrabamızda oturuyoruz ben pencereden dışarı bakıyorum bir kadın var bağırıyor sürekli yukarı doğru gittikçe çirkinleşşip köpek gibi oluyor korkuyorum içeri giriyorum sonra abim geliyor dışardan orta parmağı kopmaya gelmiş kanlar akıyor yüzük parmağıda kopmuş iyileşmiş şekilde ben çok korkuyorum anneme çağırıyorum rüyan böyle bitiyor tabiri nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

Yorum: Rüyada parmak kopması görmek

arifselim
Merhaba. Çevrede çekemeyen, zarar vermek isteyen veya gizli düşmanlık eden birisinin varlığı manasındadır. Abin açısında ise, maddi açıdan bazı kayıplar yaşaması manasında tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada parmakların kopması

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm.Rüyamda parmaklarım serçe yüzük orta ve işaret parmağım kopmuştu onları elimle ellerimin üzerine birleştirdim parmaklarım bir bütün gibi görünüyordu ve dikilmeye ihtiyacı vardı o şekilde düşünüyordum, annemle hastaneye gitmek için tartışıyordum annem gitmememi söylüyordu ama ben koşarak hastaneye doğru yol aldım. Yolda bir arkadaşımı gördüm halı taşıyordu dükkana ve yol kapalıydı küçük bir halıyı alıp yolu açtım hastaneye gittigimde parmaklarimda bir iki dikiş vardı , işlemler için vezne gibi bir yere gittim orada da komşumuz vardı bana bademcik ameliyatı mi olacaksın dedi yandan bir hemşire onun parmakları kopuk dedi sonra dikiş işlemleri için hemşireyle yürürken uyandım. Kan hiç yoktu ve parmağımı kaldirdigimda içindeki kemige kadar görünüyordu rüyamda.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

Yorum: Rüyada parmak kopması görmek

arifselim
Aleykum selam. İşaret parmağı hariç diğer parmaklarının kesilmesi iyi olarak yorumlanmaz. Sorun, sıkıntı ve çok zorlu bir döneme gireceğinin işaretidir. İşaret parmağının kesilmesi ise kişinin inancının sağlam olmasını simgeler. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada radyasyona maruz kalmak

Mervegülce
Hayırlı günler Hocam
Ben rüyamda teyzemin eşiyle yolda karşılaşıyorum onu Bir hayli zayıflamış görüyorum elini öpmek için yelteniyorum o sırada hatırladığım sağ elinin işaret parmağının üst kısmı yok yani iki parmak boğumun önceden alınmış gibi duruyor. Şaşırıyorum ama kendisine bir şey demiyorum.çok zayıflamış yaşlanmış diyorum içimden.
Tabir ederseniz mutlu olurum.
Allah hepimize hayırlı bir ömür nasip etsin inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada polisten kaçmak

Tohat
Hayırlı günler. Kişinin sağlığı üzerinde daha titiz olması ve beslenmesine önem vermesi gerektiğine, başkasının yönlendirmesi altında olduğunu görebilir ve bunu düzeltmek için kolları sıvalayabilirsin. Bu durumu tecrübe edinip daha tecrübeli davranabilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda kötü niyetli biri bana karşı takıntılı davranışlar sergileyip evime kadar geliyordu . Kapımızı çalıp elimi bıçakla kesmeye başlıyordu ve sırada da annem silah getirip o kişiyi vuruyordu . Sonra baktığımda baş parmağımın ucunu kestiğini gördüm . Polis çağırdık ve sonra baktığımda parmağımın çok da kısa durmadığını söyledim kendi kendime . Teşekkür ederim .

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir?

Ensar
Hayatınızdaki davranış larınızı düzene sokun ve Allahın rızasını kazanacak hallerde bulunun. Allah a karşı gelmekten ve yaptıklarınızdan dolayı tövbe edin. Elbette rüyalara göre amel edilmez, ancak nasihatler inşaAllah sizi rahatlatacak tır


rüyada küçük ayak parmaginin kopmasi, rüyada parmak kesmek, imam naplusi rüyada parmağın kopması

Bu kategoride yer alan Rüyada Risale-i nur okuduğunu görmek neye işarettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada parmak kopması görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.