Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada parmak derisinin soyulması

Rüyada parmak derisinin soyulması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda baş parmaklarımın iç kısımlarının yüzüldüğünü ve içinden her iki parmağımda irin yuvası olduğunu ve onları çıkartmaya çalıştığımı görüyorum bu rüyayı caminin içinde görüyorum.hala etkisindeyim açıklarmısınız?


Yorum: Rüyada parmak derisinin soyulması

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya çok hayırlı ve anlamı güzeldir. İnsanın içine dert olan bir şeyden kurtulmasına, gönlündeki yaranın kapanmaya başlayacağına ve huzura kavuşacağına alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pavyon Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada parmak derisinin soyulması

zeugma
Allah razı olsun yorumlariniz için .


Yorum: Rüyada parmak derisinin soyulması

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sol baş parmağımın iç kısmı yanmış çok acıyor bir kadın beni bir yere sürükleyerek götürüyor bir karakolmuş bir memur tanımıyorum elimi tutuyor tabi sağ elim kadının elinde hala memur sol elimi tutmaya çalışıyor bir anda bende napıyorsun parmağım yandı dokunma diyorum oda kıyamam gibi güzel şeyler söylüyor elimin üstünü öpüyor ama o kadar çok acıyorki ben elimi çekmeye çalışırken uyandım parmağımın acısı uyandığımdada devam ediyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Pazar Yeri Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Sıkıntıya düşüp üzüleceğin hadiseler yaşama ihtimaline işaret ederken, insanlar için yaptıklarına karşılık görmemen onlara olan güvenini sarsabileceği şeklinde tabire sahiptir. Yine de doğrusunu Allah bilir.


rüyada parmak derisinin kalkması, rüyada elinin derisinin soyulduğunu görmek, rüyada parmak derisinin soyulması

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada parmak derisinin soyulması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.