Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dev dalgalar görmek

Rüyada dev dalgalar görmek

Çikita~çikita
Merhaba,
Bu gece sabaha doğru bir rüya gördüm onu anlatmak istiyorum yorumlarsanız çok teşekkür ederim ♡
Rüyamda kumsal gibi bir yerdeyik ilk elimde bir bebekle yüzüyorduk sonra sudan çıktık ama etrafında ailem de vardı ve bebekde tanıdık birinin bebeğiydi. sonra birden dalgalar büyümeye başladı. biz koşmaya başladık hala bebek bendeydi.
Iki duvar vardi aradan sular akiyordu. tırmandık ama duvar buyuk basamaklar halindeydi ve ortada dev dalgalar oluşuyordu bize çarpıp gidiyordu elimle toprağı sıkıca tutuyordum bir şey olmuyordu. sonra ne oldu bilmiyorum ama her şey bitmişti bebek yoktu ama ölmedini hissediyordum. Insanlar değil köpekler yerde ölü yatıyrdu. Bazıları köpekleri topluyorlardi. Bir de bir anda annem birinin ölü haberini verdi bana bizde şaşırdık.
Bu kadardı gerçekten anlayan varsa yorumlayabilir mi?


Yorum: Rüyada dev dalgalar görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya yorumcular tarafından sıkıntı ve zorluklar anlamında yorulur. Gören kişinin düzeninin bozulmasına ve huzurunun kaçmasına neden olacak olaylar yaşamasına tabir edilmiştir. Daima Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya da dev dalgalar

Müsafir
Merhabalar
Rüyamda kıyaya vuran dev dalgalar gördüm. Akşam vaktiydi. Erkek arkadaşımla beni iki kez içine aldı ben erkek arkadaşımın kolunu sımsıkı tuttum. Sonra dalgalardan kaçamaya başaldık. Etrafta bulunan binaların en üst katına çıkmak için koşmaya başaldık. Bu arada gördüğüm herkesi uyararak ve onları da peşime katarak binalardan birinin en üst katına çıktık. Peşime kattığım insanlarda arkadaşlarımdı. Bu rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dev dalgalar görmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüya özellikle de senin için günahlara, hatalara ve sıkıntılara işaret eder. Ayrıca iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sorunlar yaşadığına ancak diğer taraftan da çok büyük ve kazançlı işler yaptığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,rüyada Deniz’in evimizin önüne kadar geldiğini görüyorum,sahil gibi herkes Deniz kıyısında denize bakıyorlar.ben denize doğru yürüyorum girmek için anında dev dalgalar çıkıyor havaya yükseliyor,15 20 katlı apartman kadar nerdeyse.İki tane dalga birbirine geçiyor adeta.Ben içimden düşünüyorum ya denize girseydim ne olacaktı iyiki girmemişim yoksa dalgalar altında ölürdüm diye iç geçiriyorum.hayır olsun.Yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Dergah görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bir tehlikeyi yada büyük bir sorunu farkederek ondan uzaklaşmak yada tedbirli davranarak çok ciddi bir sorundan uzak durmak gibi manalarda yorumlanır. Bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm rüyamda gemideyim ve dışarda dev dalgalar var çok büyük boylu dalgalar ben çok şaşırıyorum ve camdan izliyorum ama gemide sarsıntı vs hissetmiyorum dışarsı aşırı dalgalı hatta çok şaşırıp fotoğrafını çekmeye çalışıyorum

Rüyamda bir gemiden denizi izliyorum ve o kadar büyük boylu dalgalar var ki çok şaşırıyorum ama ben gemideyim sarsılma vs hissetmiyorum ama dışarda inanılmaz dalgalar var ne demektir sağolun şimdiden


arifselim
Aleykum selam. Büyük tehlikelerin ve çok büyük sıkıntıların çevrende olmasına rağmen bunlardan etkilenmeden kurtulmaya işaret eder. Çünkü dev dalgalar hayırla tabir edilmez ve felaketlerin habercisi anlamında yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir arabadan iniyorum ve sahil tarafına doğru yürüyüp Denizi izliyorum bir anda dalgalanmaya başlıyor Deniz dalgalar kıyıya kadar vuruyor ve boyutları artıyor ayaklarıma gelip beni sürüklemesin diye arkaya doğru gitmeye çalişiyorum ama arka tarafımda heryer ateş içinde yanıyor dalgayla alevler arasında kalıyordum rüyamı yorumlayabilirseniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin hiç tahmin edemeyeceği güçlüklerle ve sorunlarla karşılaşacağına işaret eder. Hedeflerine ulaşabilmek için çok büyük emekler vereceğine ve sıkıntılar çektikten sonra ulaşabileceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Rüyamda büyük hortum gördüm bir binanın en ust katındayım 8 aylık bebeğim var onu sımsıkı sarmışım vücuduma bişey olmasin diye hortum geldi binayı sardı korktum ama saniyeler sonra hortum gitti camdan baktığımda heryer yıkılmıştı birtek durduğumuz bina sağlamdı ve dev dalgalar gördüm tekrar korku bindi eyvah dedim sonra uyandım ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam. Hortum çıkması da dev dalgaların gelmesi de iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibi için hayatında meydana gelecek olan karmaşanın ve sorunların başlamasına işaret eder. Hortumun dinmesi ise bu dönemin geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sokakta yürüyorum.sokağın diğer tarafından büyük bir dalganın hatta evlerden de büyük bir dalganın yukselerek geldiğini gördüm.eşimle kaçıyoruz fakat dalgaya kapılıyoruz.ama dalganın içine kapılsakta üstüne çıkıyoruz tekrardan

Okudunuz mu?  Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek

arifselim
Maalesef bu rüya iyi değildir. Rüya sahibi için maneviyatına, helale, harama ve ibadetlerine dikkat etmesi gerektiği anlamındadır. Yani kısacası bu rüya günahların terkedilmesi ve isyanlardan uzak durulması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç tanımadığım bir evin onundeydim.Baktım ki deniz cosmuş dev dalgalar halinde üzerime doğru geliyodu.Bende can havliyle bir ev aradım.Orda oturan kadın beni evine aldı.Dev dalga eve kadar geliyor ama evin önünde kesiliyordu.Bi dalgalar bir tsunami kadar büyüktü.
Bu ne anlama geliyor


arifselim
Dev dalgaların üzerine doğru geldiğini görmek iyi değildir. Genellikle başa gelecek olan sıkıntılara işaret eder. Bu dönemde sığınılacak birine ve destek görerek bu dönemden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Deniz kenarında kumaalın üstünde baraka gibi bir yer var. Ben birkaç iş arkadaşımla birlikte ordayım. İşten ayrılmam ile ilgili konuşuyorduk. Tek katlı baraka yüksekliğinde dalgaların geldiğini görüyorum pecereden ama barakaya geldiğinde sahile vuruyormuş gibi sakinliyordu su. Sonrasında konusurken kapı kapandı birden ve ardından dev dalgalar barakanın boyunu aşıp barakaya vurdu ama barakaya bişey olmadı. Sadece tavandan biraz su damladı. Ardından bir kez daha çok yüksek bir dalga geldi ve barakanın dısını kapladı. Sadece camın üst kısımlarında boşluk vardı ve dışarıyı görebiliyorduk. Bir de hava güneşliydi. İçeriye sadece tavandan su damlıyordu. Barakanın kara tarafında olan insanlar camı kırın yoksa boğulacaksınız diye bağırıyordu. Camı kırdılar. Ben de o sırada Allahım ne olur çocuğum yeni oldu.beni ondan ayırma diye yalvararak ağlıyorum. Cam kırıdıktan sonra nefes almaya başladık. sular hemen çekildi ve ben ayakkabılarımı aldım çıktım. Barakanın karada kalan tarafında hiçbir ıslaklık yoktu. Kum resmen kuruydu. Sanki biri barakanın içindekilere şaka yapmış gibiydi. Dışardaki insanlar da gülüyordu. Ben de o korkuyla oradan hemen uzaklaşıp gittim.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

Tohat
Birinin hışmına, sinirine maruz kalacağınız bir olay yaşayacaksınız. Fakat bu olay yardım alarak kendinizi savunarak hemen atlatacağınız bir olay olacaktır. Yine de Allah daha doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada babamla evde oturuyoruz bilmedigim bir ev (babamda rahmetlik ) bir anda onumuzdeki denizde dev dalgalar olustu uzerimize geliyor fakat evin camlari bizi korudu ufak sular sizıyo devasa dalgalar carptikca bütün ailemi gördüm hadi kacalim diyorum çok korkmustum titriyodum..degisik canavar gibi tipler vardi mumlar yaniyodu mutfak gibi bir yerde sonra uyandim nedir acaba bunun yorumu

Okudunuz mu?  Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Dalgaların boyutunun büyük olması kadar gireceğiniz riskin ve buna bağlı olarak alacağınız başarının büyüklüğünü gösterir. Dalgalardan kurtuluyor olmanız ve zarar görmemeniz bunu destekler niteliktedir. Meyvesini en iyi şekilde alacağınız elinizdeki tüm imkanları kullanarak gireceğiniz işten hakkıyla çıkacaksınız. En iyisini bir tek Allah bilebilir tabiki.


Kayıtsız Üye
Merhaba,babam annem ve ben evimizin sokagindayiz ve birden filmlerdeki gibi dunyayi kasip kavuran buyuk dalgalarin uzerimize geldigini gorduk.babam ellerini semaya acarak yarabbim sukurler olsun sana dunyanin sonu geldi çok sukur çok sukur diyerek dalgalara kosmaya basladi.bende annemi kurtarmak için elinden tutmaya calistim.bir iki dalganin arasindan kurtuldugumuzu gördüm suyla hiç temas etmedik ikimizde uyandığımda nefes nefeseydim sonunu gormedim uyandığım için tabiri nedir acaba?


Tohat
Merhabalar. Sıkıntılara ve zorluklara işaret eder ki bu süreci geçirirken sizin ruhsal anlamda bazı ikililikler yaşayacağınız ve bir anda mutlu bir anda huzursuz veren yanınızı kısa aralıklarla yaşayacak ve yaşatacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda ailem ve ben bir damdayız ve aşağsı deniz ama dalgalar büyük büyük ve en son dama da deniz dalgası geliyor her şey kayıp gitmek üzere ama kaymadık tutunabildik ve gerçek hayatta babam işten çıkarıldı belki bununla da alakalı mıdır acaba sizce


Tohat
Merhabalar. dalgaların büyüklüğü elde edeceğinizin başarının büyüklüğüne işaret eder. Atacağınız adımlarda elde edeceğiniz zaferler ve başarılarla kıyaslanır. Babanızın işten çıkarılmasıyla bir ilgisi yoktur. Allah yardımcınız olsun. En doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda bir binanın yüksek bir katındaydım ve önümde deniz vardı. Denizden dev dalgalar yükselip büyük bir gürültüyle binaya çarptı dört beş defa tekrarladı bu şekilde çok korktum ama şu bana sıçramadı. Dalgalar çok ürkütücü şekilde üzerime doğru geliyor ama bana ulaşamıyor ama her an ulaşacak gibi korkuyorum sizce bu rüyanın anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin Büyük, önemli ve ciddi işlere girişeceğine, karlı çıkacağına işaret olarak yorumlanır. Ancak diğer yandan aile, çevre veya işlerinden dolayı büyük üzüntüler ve sorunlarla karşılaşacağına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikoyun görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda hoşlandığım kişiyi görüyorum. Denizde güneşleniyordu. Sonra onun beni fark etmesi için denize girdim. Deprem oldu. Dev dalgalar çıktı. Ben kaçtım. O boğulma tehlikesi atlattı ama o da kurtuldu. Sonra biz kumsaldayız sadece ikimiz. Baraka gibi bir yer var. Evlenecekmişiz. Bizim gibi orada evlenen insanların bebekleri olmuş. Biberonlar görüyorum. O da yanımda. Birden tekrar dalgar yükselmeye başlıyor…


Tohat
Merhaba. Bazı alimlere göre aile içinde bazılarına göre ise iş ortamında yaşanacak olaylar neticesinde gerileceğin ve üzüleceğin durumlar gerçekleşebilir. Ruhsal durumunu etkileyecek bu hadiseden etkilenmemen adına güçlü ve dirayetli bir duruş sergilemen gerekmektedir. Hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam ben rüyamda kocaman dağların kayalıkların olduğu yerdeydim birden kocaman dağları aşan büyük dalgalar gelip şu altında kalıyorduk şu tertemizdi büyük büyük kayalar vardı dalga onlarında üzerinden geçti suda yüzerek kaçmaya çalışıyorduk sonra üzerimizden geçen dalganın içinde kaldık suların çekildiği yere doğru gitmeye çalışıyordum bir yandan da ben mıydım başlarımındı tam hatırlamıyorum suyun içinde çocuğun saçlarını kendine bağlamış çocuğu kurtarmaya bulmaya çalışıyordu orada uyandım rüyanın yorumu nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Doktor görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Allah yolundan uzaklaşman neticesinde hataya düşme ihtimaline ve bunun sonucunda başına gelebilecek olumsuzluklara işaret etmektedir. Dalgalardan kurtulman ise sıkıntıları atlatarak feraha erişeceğine delalet etmektedir. Rüyanın görülüş amacı uyarıcı olmasıdır. Dikkat ederek adımlarını atmak ve Allah’a sığınarak onun yardımı ile hareket etmek için uyarı olarak adledebilirsin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda deniz olmayan bir yerde dağları Aşan dalgalar görüyordum. Gökyüzüne doğru yükseliyordu dalgalar. Bunlar ilçedeki gölden yükseliyor heralde diye düşünüyordum. Sonra dalgalar geliyordu bir kuytuda şişlere tutunup kurtuluyordum. Çünkü yan tarafta uçurum vardı Ve tüm sular oraya gidiyordu. Bir yandan telaşa kapılıp ilçedeki annemi arıyordum. Sonrasında onun Da iyi olduğunu öğreniyordum. Ve bir dalga daha gelebilir hazır olun diye uyarı geliyordu. Oturup dalgayı bekliyorduk ölen ya da kaybolan olmuyordu. Ama ailem için telaşlandığımı ve çok ağladığımı çok net hatırlıyorum. Bir de bulutlara yükselen dalgaları. Yorumlarsınız çok sevinirim.


arifselim
Merhaba. Bu tarz rüyalar maalesef iyi olarak yorumlanmaz ama bu dalgalardan korunduğunu görmek hayırlıdır. Gelecek olan felaketleri yada günahlar ile kötü bir ortamda bulunmayı işaret olarak yorumlanır. Maddi ve manevi açıdan sıkıntılı bir döneme ve alınması gereken önlemlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz sularının yükseldiğini ve kıyamet koptuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi evimdeyim kapı pencere açik evim deniz kenarı gibi ben beşinci kattayim denizin dalgası evime vuruyor iveri dalga gelmesin diye kapı pencereyı kapatıyorum hatta pencereyide büyuk anahtar var dukkan kepenkleri kapatan kilit onla kapattım birinin yardımiyla dalga eve girmesin diye uyandım


Tohat
Hayırlı günler. İki şekilde yorumlanan bu rüyanın ilk yorumunda bir konuda işte, aşkta vs. duygularının zirvesini yaşayacağına ardından durağanlaşacağına, ikinci olarak ise hareketli, telaşlı ve işleri bir anda bitirmeye çalışmaya hevesli olacağına, sabırlı, dingin ve kararında hareket etmen gerektiğine delalet eder. Allah hakkıyla bilendir elbette.


rüyada dev dalga gormek, riyada dev dalgalar deniz, rüyada dev dalgalar görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada duman görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dev dalgalar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.