Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölüp başka bir yere gitmek

Rüyada ölüp başka bir yere gitmek

mtn3443
Rüyamın başlarında baya ilginç şeyler oluyordu sonra ailemle birlikte ölüyorduk. Ölmeden önce Kelime-i Şehadet getirmiştim. Bir süre karanlıkdı ortalık sonra gözlerim tekrar açıldı. Garip bir odadaydım burda insanlar sırayla dışarı bir yere çıkıyordu. Sonra yüzü tanıdık gibi gelen Erkek mi Kadın mı olduğunu anlayamadığım biri bana bir kağıt verdi bu kağıtta günahlarım ve sevaplarım yazıyordu. Hatta oralarda karşılık olarak 6 sevap 262 günah yazıyordu. Kağıdı aldığımda çok şaşırmıştım nasıl o kadar günahım olabilir o kadar az sevap işlemiş olamam dedim. Sonra kim olduğunu anlayamadığım o kişi bu seferlik seni affettim dedi ve birden bire o kağıttaki günah sayısı 0 a indi. Daha sonra kapıdan dışarı çıktım solumda bir kapı vardı ordan da dışarı çıktım ve tekrar normal dünyadaydım. İnsanlar yine normal bir şekilde yaşıyordu. Sonra içimden herhalde ahirete kadar insanlar burada zaman geçiriyor dedim. Orada hiç bir şey hiç kimse bir zarar almıyordu. Sizce bu rüya ne anlama geliyor? 3-4 gün önce gördüm bu rüyayı.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek

Yorum: Rüyada ölüp başka bir yere gitmek

arifselim
Bu rüyan sana ahirete, kabir hayatına, hesap gününe ve cennet ile cehenneme dair bir ikazdır. Gören kimse için kendisine çeki düzen vererek ahiretini hesap etmesine ve Allah’ın rızasını unutmadan bir hayat sürmesine delalet eder. Bu rüyadan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölüp başka bir yere gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.