Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada camide köpek görmek

Rüyada camide köpek görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda öğle namazı için cami arıyordum. Girdiğim birtane caminin içinde köpek olduğu için giremedim.Cesaretimi toplayıp tekrar o camiye gittim bu sefer caminin önünde 2 köpek olduğunu gördüm. Baktığım heryerde birsürü minare gördüm. Fakat hepsine doğru gittiğimde onların namaz kılınamayan küçük klübeler olduğunu gördüm öğleyi kaçırmıştım ikindi okunmuştu sonunda yanyana 2 devasa büyüklükte cami gördüm abdest alırken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Çiçek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada camide köpek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kişi ile iyilik ve hedefleri arasında bulunan bazı engellere işaret eder. Bu rüyayı bir çeşit ikaz olarak da kabul edebilirsin. İnsanın hayatına bakarak bir ibret alması daha isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dalgalı denizde gemi görmek

Yorum: Rüyada camide köpek görmek

ŞamanSimyacı
Rüyam da Bir camın içinde namaz kılıyorum. Sonra namaz bitiyor Sevimli bir küçük köpek yanımda yemek yiyor sonra kendi yemeğini Pati si ile bana ikram ediyor ve yemeği yiyorum bunun anlamı nedir hocam


Yorum: Rüyada camide köpek görmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin çevresinde sevilip sayıldığına ve kendisine zarar vermek isteyen kimsenin zararından korunacağına alamet olarak tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

rüyada camide köpek görmek, rüyada camide kopek gormek, rüyada camide köpek

Bu kategoride yer alan Rüyada dayıyı oynarken görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada camide köpek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.