Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada intihar eden birini görmek

Rüyada intihar eden birini görmek

UstadKardes
İshak

Rüyamda ıssız bir yerdeyim 3 kız var. 2.sini tanıyorum 1ini tanımıyorum.

1 kız tanımadığım yardım et diye bağırıyor koşuyorum artık çok geç diyor diğerlerini kurtar diyor ve ölüyor ölürken bana bakarak üzülüyor.Bende ağlıyorum neyse sonra sesler geliyor uçuruma doğru koşuyorum Sevdiğim kızı görüyorum beyza :/ neyse yalvarıyorum atlaama falan filan ağlıyorum atlıyor arkasından bende atlıyorum sudan çıkartıp onu kurtarıyorum ama cansız yani sonra biri lütfen yardım edin diyor korkuluklar olurya ordada beyzanın arkadaşı nur var tarlanın ortasında yanıyor hemen beyza sırtımda onu kurtarıyorum yanıyor neys ekurtarıyorum sarılıyor ve ağlıyor bayılıyor sonra beyzayla beraber ikisinide sırtımda ordan uzaklaştırıyorum nur bana bakarak aglıyor sonra hepsi bumu diyor beyzayı canlandırmaya çalışıyom sonra nur a bakıyorum arkasını dönüyor hepsi onun için diyor ve uyanıyorum :7

Okudunuz mu?  Rüyada iç çamaşırında kan görmek

Yorum: Rüyada intihar eden birini görmek

arifselim
Bu hayırlı anlamları olan bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin emeklerinin, alın terinin ve umutlarının boşa çıkmayacağı anlamına gelir. Sıkıntı ve engelleri aşacağına ve istediklerini elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İpek Elbise görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada intihar eden birini görmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Bugün rüyamda ablamın intihara teşebbüs ettiğini görüyordum. Balkona çıkmıştı babam da ordaydı. Tam sarkmıştı resmen, babam iki kolundan çekip tekrar çıkarıyor ve ardından yine atlamaya kalkışıyor. Bu sefer ben sımsıkı tutuyorum ve bırakmıyorum oracıkta öyle çömeliyoruz. Uyanınca içimde çok kötü bir his vardı. Tabiri nedir acaba ? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada İrmik Helvası görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada intihar eden birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta büyük bir felaketten, üzücü bir olayın gerçekleşmesinden kıl payı kurtulmak gibi manalarda tabir edilir. Yani sonuç olarak hayırlı olması ümit edilen bir rüyadır ve kötü anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
arkadaşım intihar etmişti onu rüyamda gördüm neden intihar ettiğini sordum bizi çok üzdün dedim kahkaha atarak ben ölmedimki bilerek yaptım diye cevap verdi nasıl ölmedin ellerimizle gömdük seni dedim gene gülerek arkasını döndü sırıttı acaba ne manaya geliyor şimdiden tsk ederim

Okudunuz mu?  Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

ben rüyada intihar eden arkadaşımı gördüm neden intihar ettin diye sordum bilerek yaptım ben ölmedimki dedi güldü nasıl ölmedin elimizle gömdük seni dedim gene gülerek yüzünü döndü sırıttı acaba ne manaya geliyor intihar etti diyede aklımdan çıkmıyor şimdiden tsk ederim

Okudunuz mu?  Rüyada İbrahim (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Allah rahmet etsin inşAllah. Bu tür rüyalar arkadaşının mezarını ziyaret etmene ve onun için dualar okuman için bir işarettir. Mekanı cennet olsun. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


rüyada intihara teşebbüs eden birini görmek, rüyada intihar

Bu kategoride yer alan Rüyada iftira atan kişiyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada intihar eden birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.