Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:01
sizden5
Abone

Vesvese Olduğunu Bilmeme Rağmen Vesveseye Uyuyorum

Vesvese Olduğunu Bilmeme Rağmen Vesveseye Uyuyorum

islamgenci
Aklıma takılan şeylerin vesvese olduğunu bilmeme rağmen rahat edemiyorum ve vesveseye uyuyorum. Özellikle gusül abdesti konusunda. Gusül gerekmediğini bile bile rahat olmak için gusül alıyorum. Her gün gusletmekten bıktım. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Okudunuz mu?  Ablam banyodayken abdest almama izin vermiyor?

Yorum: Vesvese Olduğunu Bilmeme Rağmen Vesveseye Uyuyorum

#UguR
Eğer gelen vesveseleri kafaya takarsanız aldırış ederseniz bırakamazsınız daha da güçlenir. Siz gelen vesveselere aldırış etmeyin o vesveseniz ortadan kalkar. Vesveselere karşı felak ve nas surelerini okuyabilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Ne iş yaptığını bilmediğimiz şirkette çalışmak caiz midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese Olduğunu Bilmeme Rağmen Vesveseye Uyuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.