Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması

Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması

Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçekte ölmüş babamın cenazesindeyim babam tabutta kıpırdanıyor sonra canlanıyor ben korkuyorum babam bana korkma ben hallederim diyo sonra tabutun üzerine su çiseliyor sanki tabut çok sıcakmış gibi babam su çiseledikçe tabuttan cos diye ses çıkıyo sonra tekrar tabuta yatıp ölüyor

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması

arifselim
Allah rahmet etsin. Hayırlı rüyalardan kabul edilir. Bu rüyayı gören kişinin, iş hayatında yapmak istediği ve hayalini kurduğu her şeye Allah’ın izniyle ulaşacağına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada olu gormek ve canlanmasi, RüyaÖlüannemibabamısulariçindecanlanıyor, rüyada bababın tabutta dirilmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.