Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaşının evine gitmek

Rüyada arkadaşının evine gitmek

Kayıtsız Üye
Evlenmek üzere görüştüğüm kişiyle ayrıldık ve yaklaşık bir yıl oldu. Yüzyüze görüşmesek de arkadaş kaldık ve arada bir haberleşiyoruz. Rüyamda ben onun ailesinin evine gidiyorum ve onu da davet ediyorum, geliyor. Benim ailesiyle aram iyi rüyada ama ona başta mesafeliyim fakat o yaklaşınca ben de karşılık veriyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada arkadaşının evine gitmek

arifselim
Bu tür dönemleri yaşarken görülen bu rüyaların genellikle özel bir tabirleri olmaz. Çünkü insanın gördüğü rüyaların çoğu gerçek hayattan bir şeylerden etkilenmesi ile görülür. Bir görüşe göre ise, yeni bir sayfa açarak huzurlu ve mutlu bir döneme ulaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

rüyada arkadaşının evine gitmek, rüyada arkadaşın evine gitmek, rüyada arkadaşımın evine gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaşının evine gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.