Anasayfa
7 Aralık 2023, 19:56
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede hastane ve doktor görmek

İstiharede hastane ve doktor görmek

BDK
3 yıldır görüşmediğim ama bir şekilde ara ara iltişime geçtiğim biri için istihare ye yattım rüyamda hastane de beyaz ve yeşil önlüklü doktorlar ve aynı zamanda beyaz dantelli gül kurusu renginde bir örtü gördüm ve kırmızı sıcak su torbası gördüm. İkinci gün tekrar yattım siyah kazak giymiş bir çocuğa tokat atıyordum ve bunu yaptığım için çok üzülüyordum. nasıl yorumlanabilinir bu?

Okudunuz mu?  İstiharede görülen renklerin anlamları

Yorum: İstiharede hastane ve doktor görmek

arifselim
Görmüş olduğun her iki rüyanda açık bir işarettir denemez. İstihare esnasında yada uyandıktan hemen sonra kalbinin meylettiği bir şey olursa bu sana daha açık bir işaret olarak kabul edilir. Böyle bir his meydana gelmediyse tekrar edebilirsin.


İstihare rüya yorumu

Zeze26
Selamun aleyküm evlilik için istihare namazı kılıp uyudum kıbleye taraf uyudum ama yüz üstü uyudum. Çok kesik kesik rüyalar gördüm. Uykuda kendimi renge odaklamış gibiydim.cok rüya gördüm ama 2 taneyi hatırlıyorum biri hastanedeydim heryer temiz ve beyazdı doktor gördüm muayene etti olumluydu muayenem 2. Ise evlenmek istediğim kişi beni ve ailemi kırmızı bir araba ile eve bırakıyordu ve yanında erkek kuzeni dr vardı araba onun değildi. Bi de rüyada gözümün önüne greyfurt suyu geldi o da kırmızısıydı. Yorumlar mısınız Allah rızası için.

Okudunuz mu?  İstihare namazında görülen renkler

Selamun aleyküm Nakat niyet ederken renge gire etmeyi unuttum.cok rüya gördüm ama hepsi kesik biri hastanedeydim heryer temiz ve beyazdı doktor gördüm beyaz onluklu muayene etti olumluydu muayenem diğer rüyam Ise evlenmek istediğim kişi beni ve ailemi kırmızı bir araba ile eve bırakıyordu ve yanında erkek kuzeni dr vardı araba onun değildi. Bi de rüyada gözümün önüne greyfurt suyu geldi bir ara o da kırmızısıydı. Bi ara tekli koyu kirmizi koltuk gördüm ve son olarak ta .pilli dis fircasiyla disimi fircaliyordum tertemiz hissediyordum agzimi ve afedersiniz tukurdum çok hafif kanama olmustu macunla birlikte pembemsiydi.Yorumlar mısınız Allah rızası için.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında hem beyaz hem siyah görmek

Yorum: İstiharede hastane ve doktor görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare demek Allah’tan bir işaret dilemek ve kalbe bu işaretin geldiğini hissetmektir. Eğer çok fazla ve karmaşık rüyalar görülürse bu açık bir işaret olmaz. Ama kalbe bir ferahlık ve rahatlama hissi gelirse bu olumlu olarak kabul edilir. Bu gördüklerinden sana net bir işaret vardır diyemeyiz.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

Kayıtsız Üye
Rüyam biraz karisik geldi bana. Evlilok için istihareye yattım ben kendim evliyim ama görümcem için yattım. Eşimle etrafta dolaşıyoruz annem kardeslerimon ve benim kiyafetlerimizi baskalarina vermiş ama o kıyafetleri de biz hala giyip kullaniyoruz yani. Bende esime o kiyafetleri almam lazim diyorum ama baskasi çoktan almış kıyafetleri hatta onlari yıkamış ve sokaga asmış kurusun diye. Kiyaferleri alan kişiyi buldum ve ondan sadece 3 tane kiyafetimi geri istedim o kişide gayet kibar bir sekilde verdi kıyafetlerimi geri çok hoş karsiladi beni. Sonra bir anda nasıl olduysa kendimi hastanede buldum kardeşime bise olmuştu oylece yatiyordu 112’yi aradik baya gec geldi ambulans. Gelincede ben kardesimin boynuna baktim damari atıyor mu diye baktım ki atıyor o şekilde gördüm kırmızı renkte gördüm çok karışıktı yani

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek

arifselim
İstihareyi herkes kendisi için yapmalıdır. Başkası için yapmak veya yaptırmak mekruhtur. Bundan dolayı size tavsiyem o kişinin kendisinin istihare yapmasıdır. Ayrıca asıl önemli olan rüya değil, kişinin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissidir.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum hocam. Ben 3 geceden biri istihare kilip uyuyorum. Sevdigim kisi benim kaderim mi onunla evlenecegim diye sordum. Ilk gece bem beyaz bir dogum gunu pastasi vardi ve ondan yedim. Ikinci gece beyaz ve parlak unuformali iki doktor gördüm.
Bu gecede ucuncu gecede kediler gördüm, ustume oplamak isteyen leopar gördüm ve sevdigimden bana mesaj geldi seninle evlenmek istemiyorum diyordu, ama sona kendimi ormanda buluyorum ve kuzenime mesaj yoluyor beni sevdigini beni çok güzel buldugunu soyluyor ve biraz sona baska bir yetdeydim heryer gunesli parlakdi. Ben bu ruyalarai anlayamadim hocam bana yardim edebilirmisiniz lutfen

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil görmek

arifselim
Aleykum selam. Biri ile evlenecek miyim yada şu veya bu şey olacak mı diye istihare yapılamaz. Dinimizde öyle bir şey yoktur.. İstihare ancak evlenip evlenmemek konusunda kararsız kaldığında yapabilirsin. Senin anlattığın durum için istihare yapılamaz.


istiharede doktor görmek, istihare rüyasında hastane görmek, Doktor Görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede belirsiz rüya görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede hastane ve doktor görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.