Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Benim 21 yaşım var.Rüyamda eski sınıf arkadaşlarımla bir yerlere gidiyoruz.Otobüs geliyor kapımıza hazırlanıp çıkıyorum evden bir bakıyorum sevdiğim çocuk kapımızın önünde bir taşa oturmuş.Yanına gidiyorum oturuyorum aramızda 4 5 tane beyaz yumurtalar oluyor.Ben onları kırıyorum taşın üstünde sonra karıştırıp bir tabağa döküyorum.Anlamı nedir?teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişinin yaşamını daha sade hale getirmesine, bazı alışkanlıklarından vazgeçmesine işaret eder. Ayrıca bazı konularda bir testten geçtiği bir dönemi ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada yeşil namaz takkesi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yumurta kırıp karıştırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.