Anasayfa
8 Ocak 2024, 8:25
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında siyah elbise görmek

İstihare rüyasında siyah elbise görmek

İdealist84
Merhaba hocam istihare de rüyamda siyah takım giymişim ve kalabalığın önünde 4 erkek oynuyoruz evleniyor muşum.hatırladığım bu kadar.yorumunuzu bekliyorum tşkler


Yorum: İstihare rüyasında siyah takım elbise ile oynamak

arifselim
Merhaba. İstihare için bu rüya olumludur lakin istiharede esas önemli olan rüyadan çok kalbinin neye meylettiğidir. Kalbinin meylettiği his kişi için daha açık bir işaret olarak kabul edilir. İstihare, kalbe bu hissin gelmesidir.


Yorum: İstihare rüyasında siyah elbise görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, gelen görücü adayı için istihareye yattım rüyamda lüks bir magazada siyah ve şık bir elbiseyi beğendim ancak yanımda o kadar para olmadıgından kasada sonradan almak üzere ayırttım.. bunu yorumlarsanız çok sevinirim


Yorum: İstihare rüyasında siyah elbise görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan olumlu değildir. Rüyanın yorumu, düşünmeden atılan adımlardan dolayı çıkmaza girmeye ve bunalımlı günler geçirmeye tabir edilir. Yinede istihare demek kalbin bir yöne meyletmesidir. Yani sonuç iyi veya kötü olsa bile bu his kalbine gelir ve rüyadan daha sağlam bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Eski eşim benimle barişmak istiyor bir bebegimiz var fakat zamanında çok mutsuzluklar yasatti kafami topladim hayatima devam ediyordum barismak isteyince istihare namazı kildim duasını ettim Allahim dedim yeniden konusup barismak hayirli ise yesil veya beyaz goster degilse siyah veya kirmizi goster.Ruyamda yesil patik gördüm ustu siyah benekli.bi de bana soruyolar bu ne renk diye ben de mor diyorum.Ve uzerimde siyah elbise vardi çok net hatirliyorum.

Okudunuz mu?  İstihare yaptım ama rüyamın anlamını bilmiyorum

arifselim
Gördüğün rüyan güzeldir. Ama sen yinede rüya ile değil mutlaka güvenilir, tecrübesi ve bilgisi olan çevrenden kimselere danışarak hareket etmelisin. Doğru bir karar vermeye bu şekilde muvaffak olabilirsin. İstişarelerine rağmen eğer gönlün kararsız kalırsa sadece o zaman istihareye başvur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum benim 2 yılı aşkın görüştüğüm biri var sürekli evlilik hayalleri kuruyoruz birbirimizi ikimiz de çok seviyoruz çocukla memleket ve kulturlerimiz uyusmadigindan ailem istemiyor daha tanıdık ve yakın biriyle g orusmemi istiyorlar bense her seferinde reddediyorum en son bir karar aldım annemle benim istediğim çocuk için istihare ye yatmaya karar verdim 2 kere yattım bir şey görmedim annemin tanıdığı bir hoca var olayı ona anlatmış kadın ben yatarım diyip yattı rüyasında kadın köyündeki evine gidiyor yerlere beton dökülmüş betonda ayak izleri var merak edip evin içine gidiyor kadın içerde 2 tane siyah elbiseli insan görüyor bunlar hırsız deyip polisi aramaya çalışıyor bunlar kadının elindeen telefonu almaya çalışıyorlar bu sırada yerde de kan görüyor yatan bayan kadın telefonla polisi aramaya çalışıyor başarılı olamıyor kendi kuzeni de polis mis rüyada onu aramak istiyor ve siyah kıyafetli ler kadını öldürmeye calisiiyor en son boğmaya çalışırlarken kadın çığlık atarak uyanıyor bu rüyanın yorumu nedir teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ev görmek

arifselim
Aleykum selam. Sana tavsiyemiz senin kendin için istihare yapmandır. Öncelikle şunları bilerek istihare yapmak gerekir:

– İstihare büyük bir ihlas ve samimiyetle yapılmalıdır.
– İstihare başkasına yaptırılmaz bu sünnete aykırıdır.
– İstihareden önce istişare edilmiş ve kararsız kalınmış olması gerekir.
– İstihare işareti rüya değildir. Asıl işaret kalbe gelen histir.
– Kalp hangi yöne meylederse o bir işaret kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hocam Şimdi Benim Konuştuğum Kız Var Kız Kafam Karışık İstihare yatıcam dedi ilk akşam bişey görmedim dedi 2. Akşam sen beni siyah elbiseyle bir yerde bekliyordun ben yanına geliyordum dedi bu rüyayı bana açıklarmısınız ??


arifselim
Aleykum selam. İstihare yapabilmek için evlenmek üzere ciddi adımlar atılmış olması gerekir. Örneğin evlenmek istemek, o kişi hakkında yeterli araştırma yapmış olmak ve bunlara rağmen kararsız kalmış olması gerekir. Aksi takdirde istihare yapılamaz.

Okudunuz mu?  İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

Eftalya35
Selam hocam ben istifadenin 6.gününde beyaz kıyafet giyiyordum deniz gördüm ve annem bana siyah çamaşır gösteriyordu 7.gününde ise sıkıntılı yolculuk yapıyordum çok bakımsız evin içinde (simit peynir zeytin…) yiyordum sonra siyah bir elbise giyip bulaşık yıkıyordum ama hâlâ kirliydi bulaşıklar çok kararsız kaldım eşimden ayrılmak hayirlimi diye yattım sorunlarımız var çünkü ve bakımsız evi 2 gece gördüm rüyamda anlam veremiyorum birde sarı ve mavi renkleri gördüm cevaplarsanız sevinirim…


arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüyaların sana açık bir işaret olmaz. Çünkü istiharede önemli olan işaret rüya değildir. Esas önemli olan senin kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmaktır. Eğer için rahat eder ve huzurla dolarsa o işin hayırlıdır anlamında kabul edilir. Buna göre hareket edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Görüştüğüm biri var evlilik düşünüyoruz bir arkadaşımdan onun için istiareye yatmasını isterdim siyah takım elbise içinde bir adam görmüş biz birbirimizi seviyoruz anlaştığımızı düşünüyorum 4 yıldır benim şuna ne yapmam gerekiyor bu istiareye göre

Okudunuz mu?  İstiharede yumurta kırmak

arifselim
Öncelikle o kişi araştırılır ve eğer olumlu yada olumsuz bir karar verilirse zaten istihareye gerek yoktur. Ama kararsız kalınırsa ancak o zaman istihare yapılabilir. Ayrıca istihareyi başkasına yaptırmazsın. Kendin için kendin yapman gerekir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum hocam ben bana gelen goruculer için istiareye yattim. Ruyamda bir suru kisi vardi çok kalabalik bir yerdi ordan kimseyi tanimiyodum ama onlar beni taniyodu. Dışarıda bir yerdeydik . Hatirladigim bu kadar. Yardımcı olabilir misiniz?


Tohat
Ve aleyküm selam. İstiharedeki olayların bir önemi olmadığından tabir etmek de mümkün değildir. İstihare gününde kalbinizdeki duyguları gözden geçirmelisiniz.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.Evlilik için istihareye yatmıştım bu insan benim gelecegim ahiretim dünyam için hayirlimi degilmi Allahim niyetiyle.Asit yesili sarımsi bir arabanin yaninda takım elbiseli bir akrabimizi gördüm sadece hatirladigim bu yorumlarsiniz insaAllah


Tohat
Ve aleyküm selam. Olumlu ve olumsuz özellik taşıyan renkler aynı rüyada görülebilir. Sizin gördüğünüz rüya gibi ve tabirlemek mümkün olmayabiliyor. Bu nedenle istihare uykusundan uyandığınızda ne hissettiniz ona bakınız.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Yakın zamanda ayrıldığım kız için devam etmek için istihareye yattım. Rüyamda siyah uzun çiçekli bir elbise vardı. Arkadı dönüktü bana döndü baktı ve gülümsedi.

Okudunuz mu?  İstiharede dağ görmek

Merhaba. Görüştüğüm kız için istiharede yattım. Kısa süre önce ayrılmıştık.Onunla devam etmek için çalışmak maksadıyla yatmıştım istihareye. İstihare namazından sonra sabah rüyamda kız siyah uzun bir elbise giymiş üzerinde çiçekler vardı. Arkası dönüktü. Bana döndü ve gülümsedi. Anlamı nedir?


Tohat
Merhaba. Bu rüyanıza göre niyetinizin hakkınızda hayırlı olmadığını göstermektedir. Yatacağınız diğer rüyalarda hislerinize de odaklanmanızı tavsiye ederim. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Bynrr
Hocam sevdiğim kişi bizim için istihareye yattı. Ve rüyasında beni siyah bir elbise ile bir ağaca bağlı olarak görmüş. Yanımda da siyah bir ayı gibi bir hayvan varmış. Tam üzerime atlayacakken uyandım dedi. Nedir yorumu. Şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Bu durum hayırlı olmadığını gösterse de içindeki hisse de önem vermesi gerekir. O an ne hissetmiş ferahlık oluşup oluşmadığına bakmak gerekir. Ancak o zaman anlaşılabilir.


Kayıtsız Üye
Istihareye yattım rüyamda sarı araba gördüm sonra siyah araba görmeye başladım azıcı ilerledikten sonra karşıma siyah giyinmiş ve kafalarında siyah kar maskesi olan 2 tane adam gördüm ellerinde silah vardı bana tek mi çiftmi diye bağırıyorlardı bende tek diye onlara cevap veriyordum

Okudunuz mu?  İstiharede hastane ve doktor görmek

Tohat
Sadece rüyana bakacak olursak etmiş olduğun niyetin hakkında hayırlı olmadığını söyleyebiliriz. Fakat istiharede aslolan histir. Uyanırken huzurlu veya huzursuz olmana bağlıdır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Merves
Selamünaleyküm, evlilik için birisiyle görüşüyorum ve kararımda kararsız kaldığım için istihareye yattım 7 gün üst üste bazı geceler bir şey görmedim bir gece ise rüyamda arapların bizim evde olduğunu gördüm, üniden yakın arkadaşım bize ziyarete gelmişti akrabaları ile arkadaşım örgülü siyah bir elbise giymişti, akrabaları da siyah giyinmişti, başka bir rüyamda ise siyah küçük bir fare gördüm koşuyordu bir yerden bir yere bu kadar hatırlıyorum, rüyalarımı yorumlarsaniz çok sevinirim, kalbime doğan hissede bakmam gerekiyor biliyorum ama hislerim konusunda emin değilim


arifselim
Aleykum selam. Daima öncelikle çok iyi bir araştırma yani istişareler yapılması gerekir. Ancak o zaman kararsız kalınırsa istihare zamanı gelmiş olur. Çünkü insanın yanılması daima mümkündür. Bu rüyalarında hem olumlu hemde olumsuz manalar vardır yinede sana bir işaret kabul edilmez. Sana tavsiyemiz çok iyi bir araştırma yap ve daha sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver Allah hakkında hayırlısını nasip eylesin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Aşık olduğum bir çocuk var. Ailem o çocugun soyunun güvenilir olup olmadığını araştırmak istedi istediğimiz sonuca ulaşamadık istihareye yatmaya karar verdim. Rüyamda bir pazar alanında siyah bir elbise beğenip denemiştim. Üzerimde duruşu çok hoşuma gitti. Ama fiyatı pahalı olduğu için almaktan vazgeçtim.

Okudunuz mu?  İstiharede fırında ekmek görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan hayırlı olarak açıklanmaz. Siyah elbiseyi deneyip çıkarmak demek, pişmanlığa düşmeye, geride kalmaya ve sonradan üzüleceğin şeylere işaret olarak yorumlanır. Ancak biz yinede sana işaret olan şey rüya değil, kalbine gelen hissin olduğunu hatırlatalım.


Kayıtsız Üye
İki gün peş peşe istihareye yattım ilk günde ormanda yeşillik içindeydim havai fişek tarzında bir şey patlıyordu ve etraf bembeyaz oluyordu ikinci gün ise mağaza gibi bir yerde kırmızı bir elbise vardı üzerimde çok yakıştığını düşünüyordum rüyamda ilk gün kalbimden geçen kendimden emin hayırlı olmasını anlamamdı fakat rüyada insanlar renklerden bahsettiği için 2. Gördüğüm rüyada kırmızı görmemle kafamda karışıklık oldu ne olarak algılamalıyım ?


Tohat
Bu karışıklığın nedeni istiharenin rüyalarla bağdaştırılmasındandır. Her seferinde zıt renkler ve olaylar görülebildiğinden uyandığında hislerinle hareket etmen gerektiğini gösterir. Huzurlu isen niyetin hayırlıdır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben evlilik düşündüğüm birisi için istihareye yattım ilk günün de yeşil bir otobüse biniyordum ve yol görmüştüm ama yollarımız o kişiyle ayrılmış oluyor
İkinci gün ise sadece hatırladığım; siyah bir oda siyah bir örtünün altında siyah eşyalar var her şey siyah ve bu siyah örtüyü siyah giyinmiş bir adam açtı bana yorumlar mısınız rüyamı 😊

Okudunuz mu?  İstihare nedir? islamda istiharenin yeri

Tohat
Merhaba. Eğer renklere ve rüyalardaki olay ve durumlara bakarsak rüyalarındaki birinin olumlu diğerinin olumsuz olduğunu görürüz. Nitekim bundandır ki istiharede uyanırkenki hisse bakılması tavsiye edilir. Hissettiğin olumlu olduğu takdirde hakkında hayırlı olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben evleneceğim insan için istihare ye yatırdım arkadaşımı rüyasında her şey yolumda gidiyordu gülüp eğleniyorduk siyah elbise giyen birisi geldi yanımıza tek takıldığımız nokta siyah elbise giyen tanımadığımız birisinin olmasıydı dedi neye işarettir acaba


Tohat
Merhaba. Rüyanın içeriği bir anlam ifade etmez. Rüyada gördüğü mutluluk ve sevinçle uyanmış olması önemlidir. Huzurlaysa rüya buna göre olumlu tabir edilir. Kalp istisarede yol göstericidir. Doğrusunu Allah daha iyi bilir elbet.


Kayıtsız Üye
Hocam ben istihareye yattım. Sevdiğim insanla ailelerimiz şu an anlaşamıyor, karşı taraf hep yokuş yapıyor ben de istihareye yattım. rüyada kız arkadaşımı uzun zamandır göremiyormuşum. sonra bir anda bir koridorun sonunda simsiyah bir elbiseyle görünüyor bana. içime bir ürperti geliyor. Kıyafetten görünce de oluyor mu bu olay yoksa tekrar mı denemeliyim istihareyi?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

Tohat
Hayırlı günler. Elbette ciddi bir karar vermek için tek bir rüya yeterli olmaz. Istişare yedi defa yatmakla belirlenen bir sonuca bağlıdır. Buna bağlı olarak bu rüyan uyandığında hislerinden emin değilsen rüyan olumsuzdur. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben eşimle anlaşmıyoruz geçimmiz olmuyor ayrilmayı karar verdik birazda kararsız kalıp istihare namazı ve duasını yaptım. Hocam ben rüyada siyah kapşonlu elbise giymiş yüzü az kapşonla kapalı birisini gördün kapıdan odama girdiğini gördüm o esnada Ayetel kürsü duasını okuyordum aniden uyandım ne anlama geliyor ?


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tabiri hayırlıdır. Niyetini her ne yönde etmişsen hakkında hayırlı olduğunu gösterir. Hissen bunu desteklemesi de ayrıca rüyanın hayırlı olduğunu gösterir. Kesin sonuca varmak için yedi kere yatmak gerekmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam yorumları okudum ben de 4 yıldır biriyle görüşüyorum ve annem çocukla tanıştı ona haber vereceğini söyledi ama bu is için hiç ailesiyle tanışma araştırma girişiminde bulunmadı istemediği için.Biz de bir yuva kurmak istiyoruz ben de iki arada kaldım tek annem ben mi o mu diyor erkek arkadaşimda ben mi o du diyor. İstihare yapmaya başladım ama su an net bir şey göremedim bana başka tavsiyeniz ne olur

Okudunuz mu?  İstiharede para görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ciddi meseleler konusunda iki yol vardır. İstihare ve istişare. İstişare aklı selim olan kimselerden alınacak öğütlerdir ki araştırmaya ve kişiyi gerçek manada tanımaya yönelik olup çiftlerin uygunluğuna bakılarak karar verilir. Büyüklerinden destek almalısın. İkinci olarak istiharedir ki ciddiyet, samimiyet gerektiren bir durum olup Allah’tan hayırlısını dilediğinde mutlaka göreceksin. Hakkında hayırlısı olsun. Allah en iyisini bilendir.


stiharede siyah elbise, istidare de siyah renk görme, istiharede siyah elbise giymek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında altın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında siyah elbise görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.