Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa01
Abone

Vicdanımı kaybettim

Vicdanımı kaybettim

Kayıtsız Üye
Eskiden bir Müslüman’ın zulüm gördüğünü duyunca üzülüyordum, hatta ağlıyordum kendim canım acıdığında gülüp geçiyordum. 1 aydır vesvese geldi durdu şimdi ne olduysa tam tersi oluyor. Müslüman birinin zulme uğradığını duyunca, görünce gülme hissi geliyor. Kendi canım yanınca da ağlama hissi geliyor.
Bana yardım edin ben böyle değildim kendimden utanıyorum.

Okudunuz mu?  Diyanete bağlı yeterlilik sınavı için test soruları

Yorum: Vicdanımı kaybettim

arifselim
Müslümanın iman etmediği şeylerin içine bu şekilde yansıması sadece ve sadece şeytanın bir hile ve vesvesesidir. Bunu önemsememelisin. Bu düşünceler üzerinde ne kadar durursan büyür ama değer vermeyip boşverirsen Allah’ın izniyle geçecektir.

Bu kategoride yer alan Bebek kaç aylık olana kadar kürtaj yaptırmak caiz olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vicdanımı kaybettim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.