Anasayfa
20 Haziran 2023, 14:33
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede erik ve turp görmek

İstiharede erik ve turp görmek

Arif Olan
Selamun aleykum;

Araba almak ıcın borca gırecegım ve bunun ıcın ıstrıhareye yattım.Ruyamda havuz ıcınde acık mavı su vardı ve ıcınde genc bır kız aglıyordu.Daha sonra bırısı tabakj ıcınde yesıl erık getırıyor yersın dıye.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kedi görmek

Kuzenımde yatmıstı ıstıhareye ve ruyasında dıger kuzenım bır kazan ıcınde kırmızı turplar kaynatıyormus.Oda bu sekıdle gormus.Bu neye delalettır yorumlarınızı beklemekteyım..

Hayrlı Ramazanlar..


Yorum: İstiharede erik ve turp görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihareyi herkesin kendisi yapması gerekir. Senin gördüğün rüyadan net bir mana çıkaramayız. Ancak istiharede en önemli olan işaret senin kalbine gelen hissindir. Bu his sana daha doğru bir işaret olur. Bu tür konularda ise istihareden çok istişare edilmesi doğru olur.

Bu kategoride yer alan İstihare ile evlilik başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede erik ve turp görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.