Anasayfa
12 Nisan 2023, 17:08
sizden09
Abone

Yağmur damlası orucu bozar mı ?

Yağmur damlası orucu bozar mı ?

MBK
Efendim bugün az yağmur yağiyoedu cişeleme şeklinde sonra anlıma yağmur damlaları sıçradı o an ağzımı açtım mı bilmiyorum ama yüzümün ıslanması beni süpheye düşürdu o an da tüküremedim. Ne yapayım. Yuttuğumu bilmiyorum. Ağzıma su akmış olabilir diye düşünüyorum. Sizinde fikrinizi alayım dedim.Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Allah'ı her şeyden çok sevmek için ne yapmam lazım

Yorum: Yağmur damlası orucu bozar mı ?

arifselim
Yağmur damlası eğer yutulursa orucu bozar. Ama yuttuğunu bilmiyorsan tahmin etmekle zannetmekle oruç bozulmaz. Sadece kesin bir şekilde boğazına kadar ulaştığını bilirsen oruç bozulur ve bir gün kazası gerekir.


Yağmur suyu orucu bozar mı

Bu kategoride yer alan Meni gelmesini engellemek gusül (boy abdesti) gerekirmi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yağmur damlası orucu bozar mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.