Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
missa03
Abone

Kadınların yaşlı dedeyle konuşması günah mı?

Kadınların yaşlı dedeyle konuşması günah mı?

Kayıtsız Üye
Kız/kadın bir dedeyle konuşması, bakması,.. Günahmıdır?
ve erkek yaşlı kadınla konuşması, bakması,.. Günahmıdır?
(Tanımıyorsan veya komşuysa,..)

Anne baba dede anneanne babaanne yi huzur evine bırakmak harammıdır?


Yorum: Kadınların yaşlı dedeyle konuşması günah mı?

arifselim
Çok yaşlı bir kadınla konuşmak erkekler için caizdir. Ama kadınların çok yaşlıda olsa erkeklerle sadece ihtiyaç kadar konuşabilirler. Erkek yaşlıda olsa kadın gibi değildir. Bir müslüman kişi, kendisinin cennet vesilesi olan dede, nine, anne veya babayı kendi elleri ile huzurevine atması hiç akla mantığa sığabilir mi?

Bu kategoride yer alan Zihinsel engelliler ölümden sonra hesaba çekilecek mi? cennete gidecekler mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınların yaşlı dedeyle konuşması günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.