Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:25
dualar
Yönetici

Nasip olmayacak şeye dua etmeye üşenmek

Nasip olmayacak şeye dua etmeye üşenmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.Allah nasip ettirmeyeceği şeyin duasını ettirmeye üşendirirmiş diye bir söz var.Yani artık dua etmeye üşeniyorsak dilimiz gitmiyorsa Allah nasip ettirmeyeceği için midir? Böyle bir şey var mıdır?


Yorum: Nasip olmayacak şeye dua etmeye üşenmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir sözün aslını bilmiyoruz. İçine doğan böyle bir hissin rahmani olduğunu söyleyemezsin. Dua daima müminin silahı ve Rabbi ile olan bir bağıdır. Asla koparmamaya dikkat et ve özen göster.

Okudunuz mu?  Duam bir türlü kabul olmuyor neden

dua etmeye usenmek

Bu kategoride yer alan Allah sabredenlerle beraberdir."(Bakara 15) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nasip olmayacak şeye dua etmeye üşenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.