Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:51
Sohbet
Yönetici

Allah’a güvenim kalmadı demek

Allah’a güvenim kalmadı demek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm benim sorum hiç istemeden kalbimden dahi geçirmediğim bir anlık öfke ile Haşa Allah’a güvenim kalmadı dedim ve çok pişmanım hemen kelimei Şehadet getirdim tevbe ettim kimseyle paylaşamadımda içim huzursuz oldu sizden ricam bilgisi olan bilgi verebilirmi dinden çıktım diye ve yaptığım ibadetlerim boşa gitti diye çok korkuyorum.

Okudunuz mu?  Rahatsız eden komşu nereye şikayet edilir ?

Yorum: Allah’a güvenim kalmadı demek

meraklıkul
Sen gerekeni yapmışsın öfkelendiğin zaman yapnakta olduğun şeyden başka bir şey yap ayaktaysan otur oturuyorsan yat. Allah’a tövbe etmeye devam et Allah kullarını bağışlar. Unutma öfke şeytandandır. Şeytan vesvese vermiş sende söylemişsin hatta şeytanın böyle bir planı var. Ben artık dinden çıktım geri dönüşü olmayan bir yola girdim dersin ve günah bataklığına batarsın ve şeytanın istediğini yapmış olursun. Temkinli ol. Allah’a emanet ol.

Okudunuz mu?  Leyl suresi neden bahsetmiştir

Yorum: Allah’a güvenim kalmadı demek

Tevbe
allah-ü Teala sana ve bizlere af buyursun güzel kardeşim hatanı anlayıp tövbeni etmişsin allah-ü Teala affedicidir, affı sever. Gönlünü sıkma inşaAllah bir daha da bu yanlışa düşürmesin Mevlam.


Yorum: Allah’a güvenim kalmadı demek

met1995
şeytan korkmuş, çıldırmış.Çıldırttığı sana yansıtıyor.devam et inatla tövbe et.ama İmanınızı geliştiriniz.ilminiz artırınız ve böyleyce şeytana giden yolları kapatın ki huzura erin.Şeytanınızla inatlaşmayın Kuranı kerim okuyun.sizi öfkelendireceği zaman ve nefsinize hoşunuza gideceği şeyleri sizi yaptırmaya zorlarsa eüzü besme çekip Allah a sığınınız.

Okudunuz mu?  Kur'andaki 114 tane sürenin ismi ve diziliş sırası

arifselim
Bu tür sözler çok tehlikelidir. Bir daha dememeye son derece dikkat etmelisin. İman ile ilgili hiç bir konu hafife alınamaz. Dinden çıkan kimsenin tekrar Müslüman olması durumunda, daha önce yaptığı ibadetleri tekrar yapması gerekmez. Ancak zengin ise hac ibadetini yeniden yapması gerekir.

Okudunuz mu?  Hz muhammedin günlük hayatta dikkat ettigi temizlik ve düzeni

Talhaispir
Birşey daha öğrendim sayende tsk


Allaha güvenim kalmadı

Bu kategoride yer alan Martı eti yenir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’a güvenim kalmadı demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.