Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada zeytinyağı görmek

Rüyada zeytinyağı görmek

tayfunrevan
Hakkında uzun süredir istihare yaptıgım bir kişiyi okul gibi bir yerde bir adamın yanına gördüm ve yöneldim bir şey hazırlıyorlardı.dinlemeye başladım.Zeytinyağı lazım ilk olarak dedi bende ben bulurum dedim ve bir koşu gidip buldum bir pet şişeye doldurup getirdim ama zift gibi koyu ve yoğundu kirli gibiydi.Ve Şişenin yarısı ancak doluydu.Adama vermesi için uzattım ama reddederek bahceye kostu ve bahcede eglenmeye basladı.Sinirlendim ve pet şişeyi sinirimden kafama vurdum adama kendim götürmek için yöneldim.pet şişeyi kafama vurdugumda patlattıgımı ve yagın sızdıgını gördüm parmagımla kapattım ama sızmaya devam ediyordu.Adama verdim çok az bu dedi büyük bir kaba boşaltmaya basladı kalanı.Döktükçe arttı getirdiğim azıcık zeytinyağı tüm kabı doldurdu ve rengi gayet açık ve berraktı.şaşkınlık içinde kaba ve adama baktım.sonra döndüğümde o kişiyi gördüm ve uyandım. yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Yorum: Rüyada zeytinyağı görmek

arifselim
İstihare için gördüğün bu rüyanın neye işaret ettiğini anlamak için en doğrusu uyandıktan sonra kalbinin hangi yine meylettiğine bakılması gerekir. Çok açık ve berrak olmayan rüyalar net bir işaret olmaz. En doğru işaret ise kalbine o konuda gelen hissin olur. Eğer için rahat etmezse istihareyi tekrar edebilirsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada yumurta kırıp karıştırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada zeytinyağı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.