Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

İnternette gezinirken ayıp bir şey yaptım çok pişmanım günah mıdır?

İnternette gezinirken ayıp bir şey yaptım çok pişmanım günah mıdır?

Kayıtsız Üye
Hocam internette penis hastalığı ile ilgili bir şey araştırıyordum ve bir siteden bir kişinin bir soru sorduğunu gördüm sorunun ne olduğu hakkında kısa bir bilgi yazılıydı ve iki tanede resim linki vardı. Ben sorunun üstüne tıkladım ve soru kaldırılmıştır diye gördüm ama o resim linklerinde ne olduğunu aşırı merak ediyordum bastığımda bir tane penis resmi gördüm ve işte o an çok pişman oldum içimde değişik bir duygu oluştu oruçlu olduğumdan dolayı mı ne şu an hala kafama takıyorum çok mu büyük günah işledim ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Kaza namazını nasıl kılmalıyım

Yorum: İnternette gezinirken ayıp bir şey yaptım çok pişmanım günah mıdır?

arifselim
Bilmeden olduğu için günah değildir ama bu sana ders olsun ve bilmediğin ve seni ilgilendirmeyen şeyleri araştırmamalısın. Ancak kasıtlı bir şekilde bakılırsa caiz olmaz.

Bu kategoride yer alan Boksa gitmek günahmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnternette gezinirken ayıp bir şey yaptım çok pişmanım günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.