Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Boksa gitmek günahmı?

Boksa gitmek günahmı?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar boksa gitmek günahmıdır böyle saçma bir soru sorduğum için çok üzgünü m

Yani boksta illlaki münakaşalar ringe çıkmalar oluyor fakat genede 2 taraf birbirine yumruk atıp göz morarması burun kırılması gibi şeyler oluyor ve Allah’ın verdiği emanete zarar veriyorsun
Günahmı? Caiz değilmi? yoksa haram mı?

Okudunuz mu?  Temel hadis kaynaklarını yazar mısınız

Yorum: Boksa gitmek günahmı?

arifselim
İnsanların birbirine zarar verdiği oyun, yarışma yada sporlar caiz değildir. Boks da caiz olmayan türdendir. Ancak boksu öğrenmek ve sporunu yapmak ile birbirine zarar vermek ayrıdır. Dileyen sadece öğrenebilir bu caizdir. Ama karşılıklı dövüşmek haramdır.

Bu kategoride yer alan Gusülde 4 kere ayak yıkamak guslü bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boksa gitmek günahmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.