Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Şunu Yapmazsam İki Gözüm Kör Olsun Demek

Şunu Yapmazsam İki Gözüm Kör Olsun Demek

hakangencay
Selamun Aleyküm arkadaşlar 2-3 gündür kafamı kurcalayan bişi var size danışmak istedim.Kişi "şunu yapmazsam"kısmını ağız yoluyla fakat "2gözüm kör olsun" kısmını içinden söylese bu beddua veya yemin sayılır mı?


Yorum: Şunu Yapmazsam İki Gözüm Kör Olsun Demek

arifselim
Aleykum selam. Bu tür sözler yemin değildir, yemin olmaz. Ancak bunlar bedduadır. İnsanın kendi kendine beddua etmesi çok çirkin bir harekettir. Allah dilerse kabul eder.

Okudunuz mu?  İmam nikahını imamdan başka birisi kıyabilir mi?

Yorum: Şunu Yapmazsam İki Gözüm Kör Olsun Demek

hakangencay
Allah razı olsun cevapladığınız için pişmanım peki o "şunu yapmazsam" dediğim kısmı yerine getireyim mi? Yoksa tövbe yeterli midir?


Yorum: Şunu Yapmazsam İki Gözüm Kör Olsun Demek

arifselim
Eğer yerine getirebilirsen getir yoksa tövbe istiğfar etmelisin. Gerçekten pişman olan ve bir daha yapmamak üzere tövbe edeni Allah bağışlar.

Okudunuz mu?  Takma Tırnak Abdeste Engel mi

hakangencay
Allah razı olsun kardeşim yerine getirdim,tövbe istiğfar ı nasıl yapayım?


iki gozum kor olsun demek

Bu kategoride yer alan Kaçak Wifi Kullanmak Kul Hakkımıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şunu Yapmazsam İki Gözüm Kör Olsun Demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.