Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ben 2 yıldır kocamla ayrı yaşıyorum. Sabah namazımı kıldıktan sonra abdestli olarak uyudum. Rüyamda ayrı yaşadığım kocamın ağladığını görüyorum ve ellerimle gözyaşlarını siliyorum. "Ağlama ne olur" diyorum. O da bana "sen yanımda olduktan sonra ağlamam" diyor.
Bu ne anlama geliyor cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aynen gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. O kişiye yardımcı olmaya, destek vermeye ve birlikte çok uzun bir dönem mutlu olmaya tabir edilmiştir. Allah’tan en güzelini ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

Rüya da gözyaşımı kocamın silmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşin gözyaşlarını silmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.