Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Ayrılan sevgili geri dönsün diye dua

Ayrılan sevgili geri dönsün diye dua

Kayıtsız Üye
Merhaba kardeşlerim benim bir sorum olacak. Bir sevgilim vardı ( Allah affetsin ) ayrıldık ve çok acı çekiyorum üzülüyorum arkasından da kötü konuşmak istemiyorum. Allah’tan pişman olmasını istemek, pişman olsun diye dua etmek caiz midir ?

Okudunuz mu?  Haccın fert ve toplum açısından önemi

Yorum: Ayrılan sevgili geri dönsün diye dua

arifselim
Merhaba. Onu Allah’a havale et ve beddua etme. İnsanın bir kul hakkı varsa ve kendisine zulüm edilmişse beddua edebilir ama müslüman daima bedduaya karşı dikkatli olmalıdır ve kolay kolay etmemelidir.


Eski sevgili için dua etmek, geri dönsün, gitti geri donsun istiyorum

Bu kategoride yer alan İşlediğimiz günahların günah olduğunu bilerek işlemek günah mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ayrılan sevgili geri dönsün diye dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.