Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:28
sizden2
Abone

Arkadan habersiz iş çevirmek

Arkadan habersiz iş çevirmek

Simsek5861
Selamun aleyküm başlık için kusura bakmayın biraz garip olabilir benim bir sorum vardı aylar önce bir oyunda sunucum vardı bir arkadaş vardu orda yetkili ben sunucuda yok iken başka gelen bir arkadaşa benden habersiz 15 liraya yetki satmış daha sonra ben sunucuya geldiğimde o sattığı kişiyede benimle alakalı kötü sözler söylemiş ve o kişide beni banladı daha sonra ben tekrardan kurtardım daha sonrada o arkadam söz söyleyen şahısı banladım ben kul hakkına girmiş oldummu acaba cevabınızı bekliyorum Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Gusül Abdesti ile ilgili Soru ve Cevaplar

Yorum: Arkadan habersiz iş çevirmek

arifselim
Aleykum selam. O malda kim hak sahibi ise hak onundur. Eğer sunucu senin ise bu kul hakkı olmaz. Yok eğer sana ait olmayan bir şeyde haksızlık ederesen tabiki bu haram olur. Bunu artık senin bilmen gerekir.

Bu kategoride yer alan Namazımı son zamanlarda kılmamaya başladım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadan habersiz iş çevirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.