Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
missa03
Abone

Peygamberler tarihi yazarı güvenilir mi

Peygamberler tarihi yazarı güvenilir mi

mehmet ahmet
Benim bir Sorum olucaktı "PEYGAMBERLER TARİHİ" (1) "PEYGAMBERLER TARİHİ" (2) adlı kitaplar elimde bulunuyor, 2 cilt ve bir tanede "Hz. Süleyman dan Hz. Muhammede ( s.a.s ) PEYGAMBERLER HALKASI " adlı kitap bulunuyor, yazarın adı "Doc.Dr. Ahmet Lütfi KAZANCI" şimdi gelelim soruya bu 3 kitap güvenilirmi (Yazarı,Kitapı),güvenilir değilse napmalıyım internetde arıyodum da bu yazarın güvenilir olup olmamasını fakat bulamadım size danışayım dedim umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekkur ederim. Bu üç eserleri "ZAMAN" gazetesi paylaşıyor evde duruyo ben bı ara dedim şu kitaplara bakayım ne var ne yok bole 3 tane buldum daha bir suru kitap var hepsini soracam size inşaAllah yardımlarınızı bekliyorum Özetle Soru : Bu 3 esere ve yazara güvenebilirmiyim,güvenli değilse yakmalımıyım atmalımıyım ve zaman gazetesine güvenebilirmiyim?. hadi iyi gunler Allahın Selamı Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun.

Okudunuz mu?  Kaynanalar neden gelinlerini kıskanır?

Yorum: Peygamberler tarihi yazarı güvenilir mi

mumsema
Peygamberlerin hayatını her Müslüman öğrenmelidir ama sağlam kaynaklardan

Şu eseri tavsiye ederiz (sizdekilerin sağlamlığı konusunda bilgimiz yok)

Peygamberler Tarihi (2 Cilt Birarada) (1.hm)
M. Asım Köksal
DİYANET VAKFI YAYINLARI

Bu kategoride yer alan Kurban kesmek yerine parasını fakirlere vermek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamberler tarihi yazarı güvenilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.