Anasayfa
13 Kasım 2023, 19:33
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yağmur yağdığını görmek

İstiharede yağmur yağdığını görmek

Azrameryem
Ben erkegim biriyle konusuyorum çok iyi anlaşıyoruz evlilik üzerinde konuşuyoruz ama hayirli mi değil mi gormek istedim istehare ye yattim .bu yagmur yagmasını dedemgile yakın biryerde yürürken gördüm yakın bir zamanda evlenen bir arkdaşım var recep diye onu erkek kuaföründe görüyorum sonra onunla tartışıyorum bir yere doğru yola çıkıyorum gıttıgım ulaştıgım yerde dedemgiln evinin yanı ama yagmur baya bir yagıyor ıslanıyorum, sonrasındada bizim dükkana yakın bir yerde bir mesele yaşıyorum yanımda arkadaşlar filan var baya bir koşturmaca kargaşa var ondada kar yagıyordu Allahıma hamdolsun inş güzel bir işarettir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tarla görmek

Yorum: İstiharede yağmur yağdığını görmek

arifselim
Daima öncelikle istişare gelir. Eğer herşey yolunda ise istişarelerde güzel ise evlenilir ve istihareye gerek yoktur. Eğer istişarelere rağmen kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir. Gördüğün rüya olumludur ancak istihare demek o şey hakkında bir şeyi hissetmektir . Kalbinin meylettiği şey sana en açık işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

İstihare

Kayıtsız Üye
Merhaba.İstihareye yattım sevdiğim beyi gördüm,gece saat 2 civarı kırmızı güllerle yağmur altında beni bekliyor. Beni çağırıyor tam konuşucaz annem geliyor çocuğa yüzüğü getir evlenin diyor,o da engel var ailemden diyor.Baban vefat etti geriye annen kalıyor diyorum boynunu büküyor ? Olumlu mu olumsuz mu kafam karıştı.


Yorum: İstiharede yağmur yağdığını görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyadan bir işaret çıkaramayız. Zaten önemli olanda rüya değildir. Önemli olan istihare esnasında veya uyanınca kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Ayrıca istihareden önce o kişinin evliliğe uygun olup olmadığı araştırılmalıdır. Eğer bir karar veremezsen ancak o zaman istihare yapılabilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve karar anı

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Zorlu istişarelerin ve tatsız birtakım olayların ardından evlilik için istihareye yatmak istedim. İmanına ve ibadetine güvendiğim bir büyüğüm benim için istihareye yattı ve olumsuz olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve 7 gece artarda namaz kılarak uyudum. Net olarak pek çok rüya gördüm karışık şekilde.

Evleneceğim kişiyi bebek sallarken,
Yeşil tepelere yağmur yağarken,
Cumhurbaşkanı uzanırken,
Evleneceğim kişi yalnız bir şekilde yeşil montla otururken,
Karşılıklı spor yaparken ve son olarak ölmek üzere olan bir adamın suni teneffüs yaparak hayatını kurtarırken gördüm. Adam uyandıktan sonra ağzında tek turuncu alt dişlerinden biri kalmıştı. Ve daha önemli olan hislerde içim genelde rahattı. Bariz bir his fark edemedim. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  İstiharede erik ve turp görmek

Tohat
Bunun için istişare etmeyi deneyebilirsin. Eğer etrafında bilgisine ve tecrübesine güvendiğin kimseler varsa onlarla durumu istişare etmen sana yardımcı olabilir. Bir sonuç elde etmesen tekrar istihareye yatmalısın. Hislerine odaklanman gerekir. Doğrusunu Allah bilebilir.


mikaela
Merhabalar efendim, geçen gün sıkıntıda olduğum bir durumu etraflıca rüyada görmek istediğim için istihare namazı ve duasının yanında bazı bu konuda okunması gereken dualar ve zikirler okuyup uyudum. Gece gördüğüm rüyaları tam hatırlayamasam da; hakkında düşündüğüm kişiyi beyaz gömlekli ve konuşkan neşeli, bana karşı iyi bir tavır içerisinde gördüm. Sonra bu kişi ve arkadaşlarımla buluşmak için kıyafet değiştirdiğimi gördüm bir kaç kere , pembe bir palto, siyahlı beyazlı güzel bir şeyler giydiğimi hatırlıyorum. Gittiğim mekanda pembe güzel çiçekler vardı ağaçta.Yağmur yağıyordu ve mutlu, huzurluydum, onlarla buluştuktan sonra akşam ailem ve bu kişiyle pikniğe gitmek için hazırlık yapıp yola çıktık, yağmur devam ediyordu ve yoldan geçen karpuz-kavun kamyonunu gördüm. Aynı gece olan bir diğer rüyamda ise eski lisemde olduğumu yeni kırmızı güzel koltukların ve tabloların olduğu bir sınıfa geçtiğimizi, arka sırama eski lisede hoşlandığım çocuğun oturup benimle ilgilendiğini, lisedeki bir çocuğun aslında ikiz kardeşinin olduğunu, istiklal marşını okuduğumuzu ve okurken yağmur yağdığını, avuçlarımı açtığımı hatırlıyorum. Uyandığımda ise akşama kadar neredeyse 4-5 aydır olmadığım kadar huzurluydum ve kalbim dinginleşmişti.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı elbise giymek

Tohat
Merhabalar. Rüyanda gördüğün unsurların tabiri hayırdır. İstiharede yorum gerektirmez. Fakat rüyanın ardından hissettiklerinin olumlu olması ve Bu kadar emin olman da hayırlı olduğunu pekiştiren en önemli etkendir. Ciddi meseleler için yatılan istihareden emin olmak adına tavsiye edilen şekil ile yedi kere uygulamasını tatbik etmek gerekir. Allah hakkında hayırlısını etsin. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazında görülen renkler

Kayıtsız Üye
merhabalar görüştüğüm birisi var onunla evlenmeyi düşünüyoruz ancak hayırlı mı değil mi o konuda biraz çelişkilerin var istihareye yattım bu üçüncü yatışım rüyamda fırına hamur götürüyordu m hamurlar döküldü birkaç tanesi ekmek yapıyorduk tam fırının içine attık işte hamurları daha sonra yağmur başladı çok hafif yağmur yağıyordu Bir de rüyamda bebek gördüm erkek bebeğe ben bakıyordum kucağımdan falan taşıyordum ablamın bebeği oluyor bebekte ilk yattığımda da küçük bir kız çocuğu oluyor bunun çantasındaki defterleri falan düşmüş oluyor baktığımda çantana dibi sökülmüş bir şekilde bütün gözlere altı sökülmüş çantanın

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı kurdele görmek

Tohat
Merhabalar. Rüyan bir olumsuzluk içermez. Aksine hayırlıdır. Hem iş ve ticaret konularında göreceğin başarılara, kendi emeğinle yükseleceğine, kısmet ve güzel olacak gelişmelere işaret etmektedir. Fakat yerinin sonunda hislerinin ağır bastığı yönün belirleyici olabileceği üzerinde durulur. En iyisini bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı. Önemli!

istiharede yağmur görmek, istiharede yağmur yağdığını görmek, istihare rüyasında yağmur yağdığını görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında tarla görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yağmur yağdığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.