Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:13
sizden91
Abone

Babam annemi aldatıyor

Babam annemi aldatıyor

eminee
selamun aleyküm hocam bunu nasıl anlatacağımı bılmıyorum çok zor bır durum aılemız ıcın.bız 4 kardeşiz.Babam bundan 7 sene evvel bır kadınla tanışıyor kadın kötü yolda ve babam onla beraber oluyor annemi aldatıyor.annem bunu öğreniyor fakat bızım ıcın mecburen sabretmek zorunda kalıyor.babamı ne yaptıysak ondan vazgecıremedık.suanda yanımızda degıl zaten istanbul’da çalışıyor.buraya gelmiyor.eger duydugumuz doğru ıse kadın babama buyu yaptırmış ve kendıne bağlamış.babam ne kadar yanımızda olmak istesede kadının yaptığı buyuden dolayı gelmıyor.annem ne yapacagını sasırdı nereye kadar böyle olacak bilmiyorum.goz göre göre bu duruma müsade etmek çok kötü ve zor bısey.annem çok sabrettı dua etti ama hep aynı hıc bir degısıklık yok.ne yapmamız daha doğru olur?

Okudunuz mu?  Vesvese (temizlik)

Yorum: Babam annemi aldatıyor

Tevbe
Allah sizlere sabır buyursun kardeşim, bu aciz kulun tavsiyesi annenizi o adamdan ve bu zulümden kurtarınız. Annenizi boşamayarak nafakadan ya da sizin masraflarınızdan kurtuluyor buna müsade etmeyin ve daha fazla tahammül etmeyin.


Yorum: Babam annemi aldatıyor

eminee
hocam yanı tavsiyenız boşanması yönünde mi?bız dört kardesız ve babamdan baska hıc bır guvencemız yok annem çok sabretti dedıgım gıbı ama bızım ıcınde boşanamıyo ve annemle babam akraba o yüzden çok engel var.kusura bakmayın tekrar cevap yazmak zorunda kaldım. görüşünüz nedir?

Okudunuz mu?  Arapça Duaya amin demek ? Hocayı uyarmalı mıyım camide ?

Yorum: Babam annemi aldatıyor

Yaralı Melle
Zor bir durum ama dini nikahlısı ise hoşgörün en azından zina işlemesin
Hem size hem ona sahip çıksın kanaatim budur karar sizindir.
Boşanma çok kötü Allah yardımcınız olsun


Tevbe
Kardeşim ben hoca değil, sizlerden daha aciz bir kulum.. Babanızın yaptığı kesin kez zina’dır. İki hanım ile evli olmak için iki hanımına da eşit davranma zorunluluğu vardır dinimizde. Ben size sadece tavsiyemi söyledim uygulayıp uygulamamak size kalmış ancak babanızın yaptığı annenize zulüm’dür. Hiç bir kadın bunu haketmez. Babanız adliye kapısına gittiğinde ne yaptığını anlayacaktır ve belkide doğruyu görmesine sebep olacaktır diye düşünüyorum. Allah sizlere sabır versin, size kolaylıklar sunsun.

Bu kategoride yer alan Sehiv Secdesinden Önce Rabbena-Salli Barik Okunur Mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam annemi aldatıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.