Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Allah bir şeyi bize nasip etmiyor ise vardır hayır AMA????

Allah bir şeyi bize nasip etmiyor ise vardır hayır AMA????

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm,
Benim gibi birçok kardeşim olma ihtimali için yazıyorum.
Üniversite sınavına gireli 2 sene oldu. Kendimce iyi bir çalışma süreci yaşadığımı düşünüyorum herşey maddi anlamda iyi giderken sınav anı bile iyi bir sınav giderken ne olduğunu anladığım bir andan sonra donup kaldım ve kötü bir sonuçla bitirdim sınavı. O zamanlar Allah’a şükür imani hakikatlerim olduğundan vardır Allahın bildiği diye boşverdim fakat 2 senedir için için kendimi yemekteyim ve artık öyle bir hal aldıki yemek yeme anlarımı bile boş zaman olarak görmeye başladım. Bu ibadetlere yansımasından korkmaya başladım. Şytanmı uğraşıyor nefsim mi kabul etmesi anlamadım. Allah rızası için yardım edin.

Okudunuz mu?  Keçi boynuzu ile yapılmış bir büyü olabilir mi?

Yorum: Allah bir şeyi bize nasip etmiyor ise vardır hayır AMA????

arifselim
Aleykum selam. İnsanın hayatı daima bir şekilde gitmez. Bazen çıkışlar ve bazende inişler olur. Bu dünya hayatının bir imtihanıdır. Çalışmaya, iyiyi, güzeli ve Allah’ın rızası için çalışmaya devam edeceğiz. Dünya geçici, ahiret olan ise ebedidir. Hem dünyamızı ıslah etmek için pes etmeden çalışacağız, hemde sonsuz bir hayatımız olacak olan ahiretimiz içinde çalışacağız.

Okudunuz mu?  Dünya ile ilgili şiirler

Allah niye herkeze namazkilmayi nasip etmiyo

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin ahlakı ile ilgili örnekler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah bir şeyi bize nasip etmiyor ise vardır hayır AMA???? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.