Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek

Bandirma
Selamün aleyküm. Gece gördüğüm rüyadan çok etkilendim lütfen yorumlar mısınız? 28 yaşımdayım 3 aylık evliyim. Rüyamda nisanliyim ve bir hoca kendiyle imam nikahimizi kiymis. Hoca yaşlı ve ben ona yaşını soruyorum 53 diyor. Ağlayarak tartışıyoruz ve anneme ben başkasıyla evliyim zaten kocamı seviyorum diyorum. Hoca da ağlıyor boşanmak istemediğini söylüyor ama sonra boşanmayı kabul ediyor. Bu ne anlama geliyor


Yorum: Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Evli birisinin böyle bir rüya görmesi hayırlıdır. Ailesinden veya birisinden gelecek olan bir mala yada çok önemli bir desteğe işaret eder. Bazende hakkında olan dedikoduların bertaraf edileceğine ve rahat edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Dişi görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam benim rüyamda erkek arkadaşımla bir topluluk içinde imam nikahı kıydırıyoruz bütün aile bireyleri akrabalar herkes toplanmıştı düğün alayı gibi sizce tabiri nedir rüyanın

Selamun aleyküm hocam benim rüyamda erkek arkadaşımla bir topluluk içinde imam nikahı kıydırıyoruz bütün aile bireyleri akrabalar herkes toplanmıştı düğün alayı gibi imam da 3 er defa kabul ettin mi diye 2 mizde soruyor fakat ben erkek arkadaşımın yüzünü tam göremiyordum görsemde hatırlamıyorum ams erkek arkadaşım olduğunu biliyordum sizce tabiri nedir rüyanın

Okudunuz mu?  Rüyada ilham gelmesi

Yorum: Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızdaki seçimler konusunda atılımlar gerçekleştirerek bunlar için büyük bir çaba sarf ederek istediklerinizi elde etmeye soncundan memnun olacağınız günlere erişeceksiniz Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda mahkeme salonu gibi bir yerdeyim. Beyaz giyinmiş bir çok adam arka sıralarda saf tutmuş vaziyette oturmuşlar öndede saçlarına bir kaç ak tel düşmüş siyah saçlı bir damat yanında dolunay gibi temiz yüzlü bir genç yaşta gelin vardı bunların dini nikahını kıymak için beyaz sarık ve cübbeli bir imam vardı. Gelinin saçı biraz gözüktüğü için o imam nikahu kıymıyordu onun yerine cemaate bulunan orta yaşlı normal giyinmiş bir adam gelip nikahı ayakta kıyıyordu..rüyamda o beyaz giyimli cemaat gelin damat o kadar güzel ve nurlu gözüküyorlardı ki bende onlara hayran şekilde bakıyordum ama onlar beni görmüyordu. ..tesettürlü bekar bir bayanım bu rüyada uzun oldu göreli bu siteyi yeni gördüm çok faydalı buldum Allah razı olsun sizlerden.

Okudunuz mu?  Rüyada İmamı Rabbani Hz Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen gelin ve damat ne kadar güzelse rüya o kadar hayırlıdır. Hele gören kii bekar bir bayan ise bu çok hayırlıdır ve kısmetine, önünü açık olmasına ve çok hayırlı bir sürece gireceğine tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İhtiyar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyam üç bölümden oluşuyor.
İlk gördüğüm vakit gece sokakta bir evin önünde bir aile beni uğurlamak için dışarıda bekliyor ve ben otobüs bakıyorum ama öyle bir yağmur yağıyorki üstüme sırıl sıklam oluyorum.Sokak karanlık sadece sokak lambaları aydınlatıyor.Sonra ara sokakları dolaşıyorum ve bir an da mekan değişiyor.

Bu sefer bir odadayım.Oda karanlık ve ben camın kenarında yatağın ucuna oturmuşum karşımda sandalyede oturan adamla konuşuyorum.Dışarıdan gelen Sokak lambası ışığı sadece beni ve ayak ucumu aydınlatıyor.Konuştuğum adama diyorumki "Bu ışık olmasa ben şu an panik atak krizine girmiştim." gülüyoruz ediyoruz yine muhabbet ederek.Sonra arkamda kalan kapı açılıyor ve içeri iki erkek giriyor.İlk girenin ardından gelen kişiyi ben gerçek hayatta tanıyorum ama rüyamda yüzü farklı ama onun olduğunu biliyorum.Onlara bakıp tekrar kafamı cama çeviriyorum.Tanıdığım kişi hemen dibime arkama oturuyor sürekli benimle konuşmaya çalışıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Işınlanmak

Sonra odada duvarın kenarında bulunan iki tane masa üstü bilgisayarın bir tanesinin başında oturan kız kardeşim gözlerini ovuşturarak dönüp o tanıdığımız adamla bir iki kelam ediyor ama ne dediği düzgünce anlaşılmıyor ve sevimlice esniyor.Kardeşim burada her nedense ilk okuldaki halinde.

Sonra bu sevimliliğe dayanamayıp yataktan kalkıp yanına gidip yanaklarını sıkıp seviyorum ve geri yatağa dönerden tanıdığım kişinin gülümseyerek bana baktığını görüyorum.Tam yatağın yanına geldiğinde bu sefer başımdaki eşarbım yerinde yok saçlarım açık ve ben örtüyü kaldırıp sırtımı başlığa yaslayıp dizlerimi yan kırarak hafifçe örtüyü dizlerime çekiyorum.Tanıdığım kişi diğer tarafa geçip örtüyü kaldırırken yatağın tam ortasında altı yedi tane bozuk para görüyorum.Bir tanesi dikkatimi çekiyor.elime alıp inceliyorum.Günümüzdeki bir liranın kenarları bakır bir şekilde ve bir kenarı ucundan kesilmiş ya da kırılmış gibi bir parayı inceliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İcat görmek (İmam Nablusi)

Sadece elimde tuttuğum bakır ama diğerleri normal demir para.Sonra parayı geri yerine koyuyorum ve o tanığım kişi yatağa girip uzanıyor ve kazasını dizlerime bitişik koyup dibime giriyor ve sağ elimi avuçları arasına alıp sağ tarafına doğru yatarak elimi burnunun dibine getirerek uyuyor ve bende gözlerimi kapatıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada illüminati sembolleri görmek

Gözleri açtığımda bir mutfaktayım ve bu sefer tanıdığım kişi gerçek hayattaki haliyle birebir aynı karşımda duruyor sonra mutfağa annesi ve en ufak ablası giriyor ve bana bakarak "O demişti böyle olacağını…bak öyle…oldu." gibi cümleler kuruyorlar ve bunları söyleyenin ortanca ablası olduğunu söylüyorlar.O kadar huzursuz oluyorumki sanki iftira atılıyormuş gibiyim tuhaf bir his kaplıyor içimi ve sonra uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Japon Görmek

arifselim
Maalesef bu rüyanı tabir edemiyoruz. Çünkü tabire açık ve berrak bir rüya değildir. Belki sana özel ve yüz yüze tabir ettirme imkanın olursa bunu yapabilirsin. Ancak bu şekilde bunu yorumlayamıyoruz. Allah’a havale ederek gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Isırmak görmek (İmam Nablusi)

Fani Birisi
Esselâmu aleyküm. Benim geçen sene bir aracı vasıtasıyla görüştüğüm bir bey oldu. Ancak anlaşamadık. Kendisi hâlâ aklımda ve benim için çok değerli. Görüştüğümüz zamanlarda iki arkadaşım farklı zamanlarda benzer rüyaları görmüşler. Rüya şöyle idi;
Kuran okunuyordu. Oğlanın annesi ben bu kızı gördüğüm gibi gelinim olsun istedim ve istemeye geldik diyordu. Oğlandan dua okumasını istediler, hep utanıyordu sonra baban veriyordu. Önce Fatiha okundu ardından nikahınız kıyıldı. Nikahtan sonra oğlanın annesi, sana beyaz baş örtüsü takıyordu.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı ve kısmet dolu bir rüyadır. Fakat rüya sahibi ile ilgili yorumlanır. Rüya sahibinin kendisini ilgilendiren bu rüyada, bekarsa evlilik ilgili ciddi bir yola girmesine, evliyse çocuk sahibi olabileceğine delalet eder. En iyisini tabiki Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada izci görmek

rüyada dini nikahla evlendiğini gormek, rüyada imam nikahıyla evlenmek, rüyada imam nikahlandigini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada iş başvurusu yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.