Anasayfa
22 Ocak 2024, 9:56
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında örümcek görmek

İstihare rüyasında örümcek görmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm istihare rüyasina yatirdim arkadaşimi gorustugum kisi ile evlenmem hayirli mi değil mi diye. Arkadasım ruyasinda şunları görmüs. eski evlerin arkasında yüklük, kiler gibi bir yer varmis.
Birisi eline bir kaç tane hayvan veriyor, hepsinin yanında yavruları varmis. Muhabbet kuşu, yarasa mı baykuş mu anlamadığım bir şey, bir tane de kocaman bir örümcek..
arkadaş Ben alamam bunları diyormus, o da her hayvanın her canlının bir yavrusu olur onları koru denilmis. arkadaş ağlayarak korkarak almis örümceği…
bu istihareyi nasıl yorumlayabiliriz

Okudunuz mu?  İstihare Namazıyla İlgili Bir Soru

Yorum: İstihare rüyasında örümcek görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihareyi herkes kendisi için yapmalıdır. Sünnet olan budur. Evlenmeye karar verdikten sonra ilk iş istihare değil, istişare olmalıdır. Eğer bir kararsızlık olursa o zaman istihare yapılabilir. Bu rüyalarda açık bir işaret içermiyor.


istiharede örümcek görmek, istiharede orumcek gormek, istihare ruyasinda orumcek gormek

Bu kategoride yer alan İstiharede kapandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında örümcek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.