Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Dinden uzaklaşmaktan korkuyorum

Dinden uzaklaşmaktan korkuyorum

rüyamsare
Selamün aleyküm. Benim biraz sıkıntılarım var ve artık korkmaya başladım geçen aralık ayında umreye gitmiştim umreden döndükten sonra hem çok huzurluydum hem de ibadetlerimi yapmakta hiç sıkıntı yaşamıyordum şimdi gece namazı ve sabahlarını kılamıyorum hep uykusuzluk çekiyorum çok sinirli biri oldum söylenen herşeyi yanlış anlıyorum bir süre önce bir günde bir cüz kuran 80-90 sayfa kitap okuyordum şimdi hiç birini yapmak istemiyorum her şey çok ağır geliyor Allah’tan uzaklaşmaktan çok korkuyorum kalbim hep huzursuz Bana yardım ederseniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Adetli iken ağda yapmak, kıl almak günahmıdır?

Yorum: Dinden uzaklaşmaktan korkuyorum

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah katında çokça yapılan ama bir süre sonra terkedilen ibadet en hayırlı ibadet değildir. En makbul olan ibadet azda olsa sürekli yapılandır. Sende öyle yapmalısın. Günde 80 – 90 sayfa okuyacağına her gün bir cüz oku veya yarım cüz oku ama sürekli oku. Gece ibadetini de bırakmamaya çalış. Genel olarak farzlar dışında ibadetler az olsa da sürekli olmasına dikkat et. Şeytana fırsat verme ve çokça dualarda bulun.

Okudunuz mu?  Adetli iken abdestsiz tesbih çekilir mi

Yorum: Dinden uzaklaşmaktan korkuyorum

Sağlıkçı
Bahsettiğiniz belirtiler depresyon belirtileri ayrıca vesvese yani takıntı hastalığı olma ihtimali de var. Psikiyatrik bir yardm almanizi tavsiye ederm.

Bu kategoride yer alan Hatim Bittikten Sonra 14 Adet Secde Ardarda Yapılabilir Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinden uzaklaşmaktan korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.