Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kırık kulaklık görmek

Rüyada kırık kulaklık görmek

Temuçin
Selamün Aleyküm hocam rüyam da ben sabah olmuş kalkıyorum masama bir bakıyorum kulaklığım kırık kulak lık beyaz renkli telefon kulak lığı bunun tabiri nedir hocam ? ALLAH Razı Olsun Şimdiden.


Yorum: Rüyada kırık kulaklık görmek

arifselim
Aleykum selam. Günümüz yorumcuları tarafından bu rüya büyük bir şans olarak kabul edilir. En makbul olan yoruma göre hayallerinin, isteklerinin ve tüm beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyamın anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kırık kulaklık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.