Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek

Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek

GoSHawk.
Merhaba;
Rüyamda eve geliyorum evin bahçesindeki duvarda bir sürü karınca çıkıyor. Evin bahçesinde bir sürü de örümcek var. Karınca delikleri duvarın 40 cm falan üstünde. Yüzlerce örümcek var. Örümceklerin hepsi birlik olmuş karıncaları yuvalarından çıktıkları gibi öldürüyorlar. Binlerce karınca öldürmüşler. Karıncaları öldürerek 40 cm yüksekliğe ulaşmışlar ölüleri üst üste koyarak. Karınca deliği ile karşı karşı kalıyorlar. Bu sefer ise yuvadan kafalarını çıkarmaları ile ölmeleri bir oluyor. Binlerce ölü karınca ve yüzlerce örümcek vardı. Karıncalarda çeşme gibi hep akıyordu. Daha yakında bakayım dedim. Üzerime yaklaşık 10 tane örümcek çıktı. Onları temizlemekle uğraştım. Sonra tekrar yakına girmek istedim. Ölü karıncaların altında simsiyah büyük bir örümcek çıktı. (Tarantula galiba) Bana saldırmaya başladı. Bende kaçmaya başladım.
Sonra bu örümceğin iki tane koruma kedisi var. Kediler koşturmaya başladı. Kedinin biri bana tam saldıracağı zaman gözleri bembeyaz oluyordu. Yanındaki diğer kedi ile konuştum. Kedi benim burdan gitmemi söyledi. Bende gitmeyeceğim dediğimde yanındaki diğer kedi gözleri bembeyaz kesiliyordu. Saldırı pozisyonu alıyordu. Tam saldıracağını anladığım zaman tamam gidiyorum dedim. Kedinin gözleri beyaz renginden sarı ve koyu kırmızı gibi karışık bir renge döndü. Ama çok güzel bir renkti. Benimle konuşan kediye dedim ki arkadaşının gözleri çok güzelmiş. Rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebeğin dirildiğini görmek anlamı tabiri nedir?

Not: Kedi benimle insan gibi konuşmadı. Ben normal konuştum. O ise hareketleri ile bana anlattı.
Dün akşam otururken yanıma bir kedi geldi 10 dakika falan sevdim. Bunun psikolojik bir etkisi var mıdır. Bilmiyorum.


Yorum: Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek

arifselim
Merhaba. Kediyi sevmenin etkisinde kalmış olabilirsin. Çünkü rüyaların büyük bir kısmı bu yüzden görülür. Karıncalar ise insan topluluğuna alamettir. Örümceklerin onları öldürmesi iyi değildir. Toplumsal fitnelere ve günahlara yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oruç tutmak

rüyada karinca tarantula gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.